Researchverpleegkundige Interne Geneeskunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij op zoek naar een academische verdieping in jouw rol als verpleegkundige? In verband met uitbreiding van werkzaamheden op de Klinische Research Interne Geneeskunde (KRIG) zoeken wij een researchverpleegkundige die bijdraagt aan klinisch-wetenschappelijk onderzoek. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

In het kort

• Je bent verpleegkundige op hbo-niveau
• Je hebt interesse in patiëntgebonden onderzoek
• Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van klinisch-wetenschappelijk onderzoek
• Specifiek werk je mee aan het onderzoeksproject DUTCH-AF, gericht op boezemfibrilleren
• Je werkt samen met meerdere ziekenhuizen

Wat ga je doen?

Als researchverpleegkundige werk je mee in alle fases van het patiëntgebonden onderzoek. Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en verrichting van de organisatie en uitvoering van klinisch-wetenschappelijk onderzoek. Administratieve zaken, planning van projecten en patiëntencontacten in de kliniek en op de polikliniek behoren tot jouw taken. Ook zul jij betrokken zijn bij DUTCH-AF, een nationale registratie van patiënten met boezemfibrilleren. Het werk voor DUTCH-AF omvat het screenen van de poliklinieken en spoedeisende hulp voor studiekandidaten, het vergaren van de benodigde onderzoeksgegevens en het jaarlijks vervolgen van de geïncludeerde patiënten. Daarnaast onderhoud je diverse interne en externe contacten met artsen, trialverpleegkundigen en organisaties die betrokken zijn bij dit onderzoek.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, ambitieuze kandidaat die in het bezit is van een hbo-V diploma. Daarnaast heb je een GCP-/BROK-certificaat. Je wilt graag bijdragen aan topklinische zorg en wetenschap. Je kunt goed coördineren en gaat nauwkeurig te werk. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Heb je ook al researchervaring? Dan is dit mooi meegenomen!

Meer informatie

Je wordt aangesteld voor de periode van een jaar met uitzicht op een tweede jaar en in geval van voldoende aanbod van studies uiteindelijk een vast dienstverband.

Marleen Hilgersom

‘Je bouwt echt een band op met de patiënten. Hun leven hangt aan een zijden draad en wij kunnen er voor hen zijn’

Je werkplek

Je komt te werken in het klinische onderzoeksteam van de afdeling Interne Geneeskunde: KRIG, een onderafdeling van de hoofdafdeling Interne Geneeskunde. Onder de Interne Geneeskunde vallen de volgende afdelingen: Trombose & Hemostase, Nierziekten - en Transplantatie, Endocrinologie en Ouderengeneeskunde. Het LUMC is het coördinerend centrum voor de regio Noord- en Zuid-Holland. Op het moment nemen het Alrijne Ziekenhuis, het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) deel aan dit onderzoek. Uitbreiding van deelnemende centra zal in de loop van 2019 plaatsvinden . Jij zal samenwerken met de arts-onderzoeker die deze regio coördineert.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

Sabrina Hendriksen, manager Interne Geneeskunde, klinische researchunit
071 529 83 11

Solliciteren