Researchverpleegkundige Anesthesiologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je IC-verpleegkundige, anesthesiemedewerker of pijnconsulent en wil je een uitdagende verdieping in je vak? Dan is de functie als researchverpleegkundige misschien wat voor jou!

In het kort

• Je hebt minimaal hbo-niveau
• Je werkt mee aan drie onderzoekslijnen die in relatie tot anesthesiologie staan
• Onderzoek naar pijn, pijnstillers en de bijwerkingen van pijn spreekt je aan

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste researchverpleegkundige die ons wetenschapsteam komt versterken. We doen onderzoek in de kliniek (OK, IC) en in onze researchlabs. We hebben drie onderzoekslijnen waarin je zal participeren: de behandeling van pijn met opiaten of cannabis, het effect van pijnstillers op het cardiorespiratoire systeem, en onderzoek naar anesthetica in de perioperatieve patiënt. Ben jij IC-verpleegkundige, anesthesiemedewerker of pijnconsulent (of heb je een gelijksoortige achtergrond) met interesse in wetenschappelijk onderzoek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

De researchverpleegkundige die wij zoeken heeft een verpleegkundige opleiding en een vervolgopleiding tot IC-verpleegkundige en/of pijnconsulent afgerond of is anesthesiemedewerker. Affiniteit met wetenschap, het vakgebied anesthesiologie en pijngeneeskunde is een vereiste. Onderzoek op het gebied van pijn, pijnstillers en de bijwerkingen van pijn heeft jouw buitengewone interesse. Daarnaast beschik je over goede sociale vaardigheden, ben je analytisch, sterk in organiseren en communicatief sterk.

Meer informatie

De aanstelling is aanvankelijk voor een periode van een jaar, verlenging tot maximaal vier jaar behoort tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring en conform cao UMC.

Coline Meijers

Coline Meijers

'Ik stel mijn team in staat haar functie zo goed mogelijk uit te oefenen'

Je werkplek

Wij zijn een actieve onderzoeksgroep met als werkterrein de operatiekamers, de IC en een drietal onderzoekslaboratoria. Bij ons werken artsen, biomedici, ingenieurs en verpleegkundig personeel gezamenlijk aan soms complexe wetenschappelijke vraagstukken. Op de afdeling Anesthesiologie werken twee hoogleraren, 29 stafleden en 50 arts-assistenten in opleiding. De afdeling streeft naar een continue verbetering van de kwaliteit van de vijf kerntaken (patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs, opleiding en bij- en nascholing) en ambieert daarin zowel nationaal als internationaal een leidende rol te blijven spelen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

prof. Albert Dahan, hoogleraar, afdeling Anesthesiologie
071 526 45 54

Solliciteren