Regioprojectleider Regionaal Oncologienetwerk West

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij de regioprojectleider die het programmateam Regionaal Oncologienetwerk West (RO West), bestaande uit een programmamanager, een andere regioprojectleider, een projectmedewerker en een projectassistent, komt versterken?

In het kort

• Je vormt samen met de regiocollega’s het programmateam van RO West
• Het Regionaal Oncologienetwerk West bestaat uit het LUMC, Alrijne Zorggroep, het Groene Hart Ziekenhuis, het HMC en de Reinier Haga Groep.
• Je werkt voor negen netwerktumorgroepen en neemt deel aan het coördinatieteam
• Je bereidt de netwerktumorgroepen en de andere regionale bijeenkomsten voor
• Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten binnen de regionale samenwerking 

Wat ga je doen?

Je fungeert samen met de andere regioprojectleider als secretaris voor de negen netwerktumorgroepen en het coördinatieteam. Je werkt onafhankelijk en overkoepelend ten dienste van alle partners van het netwerk. Je bereidt samen met de voorzitters van de netwerktumorgroepen de bijeenkomsten voor. Ook ondersteun je de medisch specialisten bij het optimaliseren van de kwaliteit van zorg in de regio. Samen met het programmateam en de coördinatoren creëer je de juiste randvoorwaarden voor het optimaliseren van de zorg (onder andere op het gebied van communicatie, ICT en zorgstandaarden). Als regioprojectleider leg je verantwoording af aan de programmamanager. Verder ben je actief als projectleider voor een aantal projecten die vallen binnen het citrienprogramma ‘Naar regionale oncologienetwerken’. De exacte invulling van de projecten die binnen RO West gaan lopen, wordt samen met de medisch specialisten en de programmamanager bepaald.

Wat vragen wij?

Je beschikt over hbo-/wo-werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in de richting van de gezondheidszorg. Daarnaast beschik je over minimaal één jaar ervaring in een functie als projectleider of soortgelijk. Als je ervaring in de gezondheidszorg hebt is dat een pre. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en kunt op verschillende niveaus communiceren. Met jouw stevige persoonlijkheid en goede verbindende capaciteiten kun je goed samenwerken en proactief handelen. Daarbij beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en eigenaarschap. Tenslotte heb je een flexibele instelling: ook werken in de (vroege) avonduren komt namelijk binnen deze functie voor.

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.
Het betreft vooralsnog een functie tot en met 1 juli 2020, met uitzicht op (meerdere) verlengingen van totaal drie jaar. Bij instelling van een definitieve functie en bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vast contract.   

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het RO West is een van de regionale oncologienetwerken die landelijk wordt ontwikkeld om in Nederland de best haalbare, state-of-the-art behandeling voor elke individuele kankerpatiënt te bewerkstelligen. Om deze ambitie te verwezenlijken wordt er niet alleen binnen de regio, maar ook tussen de regionale oncologienetwerken onderling samengewerkt. Het Regionaal Oncologienetwerk West bestaat uit het LUMC, Alrijne Zorggroep, het Groene Hart Ziekenhuis, het HMC en de Reinier Haga Groep. Als regioprojectleider is je standplaats in Leiden. Reizen in de regio is voor deze functie noodzakelijk.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken

Hilde Janissen

Contact:  Hilde Janissen, interim programmamanager, RO West
06 51 58 63 26

Solliciteren