Radiotherapeutisch Laborant

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als radiotherapeutisch laborant in een bruisende omgeving? Sta jij aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een nieuwe stap? In beide gevallen is dit de baan voor jou. Lees snel verder!

In het kort

• Je hebt (bijna) een diploma MBRT
• Je werkt in een constant ontwikkelende organisatie
• De afdeling werkt nauw samen met het Reinier de Graaf in Delft
• Dit betekent dat er voor jou veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Radiotherapie zijn wij op zoek naar een radiotherapeutisch laborant. In deze functie lever je hoog complexe, multidisciplinaire zorg en werk je samen in een team van assisterend laboranten, radiotherapeutisch laboranten en seniorlaboranten. Daarnaast is er binnen het LUMC een aantal advanced practioners die nauw betrokken zijn bij de implementatie van nieuwe technieken op de werkvloer. Binnen onze afdeling zijn onder andere de volgende aandachtsgebieden te onderscheiden: Treatment, Pre Treatment Imaging (PTI), Treatmentplanning, Image Guided Radiotherapie (IGRT) en brachytherapie. Je start in eerste instantie met één of twee aandachtsgebieden, in dit geval Treatment en PTI, later kun je ontwikkelen binnen andere aandachtsgebieden.

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega die beschikt over hbo werk- en denkniveau en in bezit is van een diploma MBRT of het getuigschrift voor radiotherapeutisch laborant. Ook studenten MBRT die bijna klaar zijn met de opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Willianne Sijtema

'Door het werk dat we doen, hebben we een heel hecht team'

Je werkplek

De afdeling Radiotherapie van het LUMC vormt sinds 2015 samen met de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf (Delft) één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn 22 stafleden en 8 klinisch fysici werkzaam, waarbij door de zorginhoudelijke disciplines gerouleerd wordt over beide locaties. Op locatie LUMC beschikken wij over vijf versnellers en op locatie RdG over twee. De afdeling speelt een voortrekkersrol op het gebied van brachytherapie. Door de grootte van de afdeling en de verschillende locaties zijn er veel ontwikkelmogelijkheden voor jou als radiotherapeutisch laborant.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: mevrouw Cobi de Wilde, hoofdlaborant, afdeling Radiotherapie
071 526 16 44

Solliciteren