Radiotherapeut-oncoloog afdeling Radiotherapie

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij een radiotherapeut-oncoloog en heb jij aantoonbare ervaring en interesse in wetenschappelijk onderzoek? Ben je gemotiveerd om optimale zorg te garanderen voor patiënten met kanker en deze te combineren met innovatief onderzoek? Hecht je daarnaast een groot belang aan onderling vertrouwen, samenwerking, en collegialiteit? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

In het kort

• Flexibiliteit, collegialiteit en initiatief staan bij jou hoog in het vaandel
• Je spant je in voor optimalisatie en innovatie van de patiëntenzorg
• Je hebt aantoonbare ervaring en interesse in wetenschappelijk onderzoek

Wat ga je doen?

De afdeling Radiotherapie heeft als doel optimale zorg te garanderen voor patiënten met kanker en deze te combineren met innovatief onderzoek en onderwijs. Speerpunten van onze afdeling zijn klinisch gebonden en translationeel onderzoek op het gebied van gynaecologische tumoren, sarcomen, voorkomen van late schade en verbeteren van de kwaliteit van leven. Als nieuwe collega zal je zorgdragen voor klinische patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Het betreft een fulltime aanstelling; 0.8 fte is bespreekbaar.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met aantoonbare ervaring en interesse in wetenschappelijk onderzoek. Het betreft een vaste aanstelling. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat optimale zorg alleen geleverd kan worden vanuit een goede werksfeer, hechten wij groot belang aan onderling vertrouwen, samenwerking, collegialiteit en waardering. Naast je aanstelling in LUMC ben je bereid ook op de locatie Reinier of in Holland PTC te werken. Je klinische taak wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van innovatie en protonenbehandeling.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op onze gezamenlijke afdeling zijn twintig stafleden en acht klinisch fysici werkzaam, waarbij uitwisseling over beide locaties plaatsvindt. De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het Reinier de Graaf (Delft) zijn samen één geïntegreerde afdeling. Daarnaast wordt volop gewerkt aan de opbouw van de patiëntenzorg in het HollandPTC, het samenwerkingsverband op het gebied van protonentherapie met het ErasmusMC en de TU Delft. Vanwege toenemende werkzaamheden in HollandPTC en vertrek van een huidige collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team wil komen versterken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Karen Neelis 

Contact: Prof dr Coen Rasch en dr Karen Neelis, Radiotherapeut-oncoloog, afdeling Radiotherapie
071-5262947

Solliciteren