Radiodiagnostisch laborant MBB

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als radiodiagnostisch laborant Medisch Beeldvorming- en Bestralingsdeskundige (MBB)? Dan hebben wij de baan voor jou! Wij zoeken voor onze afdeling Radiologie een radiodiagnostisch laborant voor diverse clusters. 

In het kort

• Je doet onderzoek met zeer geavanceerde technieken
• Maar je verricht ook conventionele onderzoeken
• Tijdens het uitvoeren van je werk bent je inventief en hecht je waarde aan kwaliteit
• Je toont initiatief en bent stressbestendig
 

Wat ga je doen?

Op de afdeling Radiologie zijn wij bezig met een groot innovatieproject van zorgverlening “Value Based Radiology”. Als radiodiagnostisch laborant MBB varieert je werk van onderzoek met zeer geavanceerde technieken tot het verrichten van conventionele onderzoeken. Eigen verantwoordelijkheid, aandacht voor kwaliteit van zorg en professionaliteit staan centraal. Je begeleidt leerlingen, studenten, stagiairs en nieuwe medewerkers. Het verrichten van onregelmatige diensten behoort ook tot je takenpakket.

Wat vragen wij?

Voor deze functie heb je een opleiding tot radiologisch laborant of hbo-MBRT afgerond. Werkervaring is een pre, met name op MRI en/of angiografie/interventie gebied. Voor deze functie is het belangrijk dat je kwaliteit nastreeft. Je toont initiatief en bent stressbestendig. Ook beschik je over een flexibele instelling en goede sociale vaardigheden, die goed van pas komen bij het werk in teamverband. Toch ben je zelfstandig en bovendien inventief in de uitvoering van je werk.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden 

Strategie LUMC 2018-2023

Grensverleggend beter worden, dat is waar het LUMC voor staat! Meer weten? 

Je werkplek

Op de afdeling Radiologie werken we met alle moderne radiologische technieken, zoals echografie, mammografie, angiografie en interventie radiologie, CT, MRI en nucleaire geneeskunde. De afdeling beschikt over 33 onderzoekkamers verdeeld over twee vloeren. Naast de klinische taken voeren we ook wetenschappelijke projecten uit en geven we onderwijs. Op de afdeling werken ongeveer 300 medewerkers, waaronder ongeveer 85 MBBers en leerlingen. Wij besteden veel aandacht aan bij- en nascholing voor en door MBBers.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: de heer Frank Maagdenberg, coördinerend Hoofdlaborant, Radiologie
071 529 93 81

Solliciteren