Projectmanager Parasitologie

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Weet jij hoe je projecten in goede banen leidt en heb je affiniteit met klinische studies? Kom dan als projectmanager ons team op de afdeling Parasitologie versterken!

In het kort

• Je coördineert de activiteiten binnen een team van circa vijftien medewerkers
• Je neemt een belangrijke positie in bij verschillende klinische studies
• Samenwerken doe je niet alleen met je directe collega’s maar ook met onze buitenlandse partners
• Korte bezoekjes aan partners in Afrika en/of de VS staan ook op de planning 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en coördinatie van diverse wetenschappelijke projecten op onze afdeling. Daarbij verzorg je de financiële en inhoudelijke rapportages en het nalezen en corrigeren van contracten. De studies die op de afdeling worden uitgevoerd zijn voornamelijk klinische studies met gezonde vrijwilligers die plaatsvinden in het Leiden Controlled Human Infection Center (L-CHIC). Het team van L-CHIC zet zich in voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins en geneesmiddelen met een focus op armoede-gerelateerde aandoeningen. Je coördineert de activiteiten binnen een team van circa vijftien medewerkers en hebt daarbij een rol bij de organisatie van projectbijeenkomsten en uitwisselingen van personeel tussen de verschillende projectpartners. Je hebt verder veel contact met mensen van verschillende afdelingen en nationaliteiten en werkt met name intensief samen met onze partners in Afrika. Verder neem je deel aan consortium/partnervergaderingen en verzorg je de berichtgeving in de media. Tenslotte kan het voorkomen dat je vanuit je functie voor een korte periode afreist naar Afrika en de Verenigde Staten.

Wat vragen wij?

Je hebt een academische opleiding afgerond en neemt de nodige ervaring op het gebied van projectmanagement met je mee. Bij voorkeur heb je daarbij een juridische achtergrond of kennis van wet- en regelgeving van klinische studies. Je staat stevig in je schoenen en kunt je perfect uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt een open houding, een flexibele instelling en neemt je verantwoordelijkheid. Ben je daarbij proactief, resultaatgericht en gestructureerd? Dan komen we graag met jou in contact.  

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.  

Reijer Staats

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Als projectmanager ben je onderdeel van het team Leiden Controlled Human Infection Studies. Dit is een divers en dynamisch team dat bestaat uit medewerkers met allerlei verschillende achtergronden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, net zoals teamspirit. Het is een uitdagende werkomgeving met tegelijkertijd een ontspannen  en informele sfeer.

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Eveline IJzelenberg, managementassistent Clinical Parasitology

Solliciteren