Projectleider Zorgservices en Voeding

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij initiatiefrijk, creatief, een doorzetter die mensen weet te verbinden en heb je aantoonbare ervaring met projectmanagement? Heb je bovendien oog voor kwaliteit én houd je altijd het kostenplaatje goed in de gaten? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze functie van projectleider Zorgservices en Voeding.

In het kort

• Je hebt een spilfunctie binnen de afdeling Zorgservices en Voeding
• Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd
• Je bent lid van het managementteam

Wat ga je doen?

Als projectleider heb je een spilfunctie binnen de afdeling Zorgservices en Voeding, dat een onderdeel is van het Facilitair Bedrijf. Je werkt als projectleider voor vier afdelingen van de afdeling Zorgservices en Voeding. Zo houd je je onder andere bezig met actuele onderwerpen op het gebied van voeding, procesoptimalisatie en duurzaamheid. Ieder onderwerp heeft vanzelfsprekend raakvlakken met de patiëntenzorg. Het betreft een afwisselende functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse projecten. Ook ben je nauw betrokken bij Europese aanbestedingen en voer je de regie over verschillende grote contracten tussen het LUMC en externe leveranciers van de afdeling Zorgservices en Voeding. Sta jij stevig in je schoenen en heb je affiniteit met voeding? Ben jij een pionier en zie je het uitbouwen van het team als een uitdaging? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, hands-on collega die een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond, bij voorkeur een bedrijfskundige of economische opleiding. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring als accountmanager, projectleider of consultant. Je bent proactief en je vindt het een uitdaging om te pionieren en op meerdere borden tegelijk te schaken. Verder ben je resultaatgericht, pragmatisch en kun je op verschillende niveaus overtuigend adviseren en communiceren. Bovendien heb je een goed gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie én herken jij je in onze kernwaarden: nieuwsgierig, persoonlijk en verbindend.

Meer informatie

Voor deze functie worden twee referenties gevraagd.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Zorgservices en Voeding is een onderdeel van het Facilitair Bedrijf van het LUMC. Er werken ongeveer 300 medewerkers die onder meer werkzaam zijn in de keukens, restaurants, catering, het bedrijfsbureau, de huishouding of binnen service rondom het bed. Als projectleider maak je deel uit van het managementteam van de afdeling. Het Facilitair Bedrijf is verantwoordelijk voor de dienstverlening binnen het LUMC op het gebied van Ontvangst, Service en Beveiliging, Logistiek, Zorgservices en Voeding, Inkoop, Infra en Instrumentele zaken. Veiligheid, continu verbeteren, zorg voor personeel, klantgerichtheid en gastvrijheid zijn onze uitgangspunten. Het Facilitair Bedrijf werkt vanzelfsprekend nauw samen met de diverse (zorg)afdelingen binnen het LUMC.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jacqueline van Stijn, manager Zorgservices en Voeding
071 526 24 20

Solliciteren