Projectleider/Product Owner eHealth

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij de linking pin zijn tussen de afdelingen die eHealth ontwikkelen en de zorgorganisatie? Wij zoeken een projectleider/productowner eHealth die zich inzet voor het patiëntportaal mijnLUMC en voor nieuw te ontwikkelen projecten op het gebied van eHealth aan de hand van input van zorgverleners en patiënten. Ben jij die sturende bemiddelaar die wij zoeken?

In het kort

• Je slaat de brug tussen zorgverleners en patiënten, eHealth vraagstukken, en IT-toepassingen
• Je bent een ervaren projectleider/product owner
• Je hebt affiniteit en ervaring met eHealth
• Je bent communicatief vaardig en overtuigend
• Je kunt meerdere projecten tegelijk managen

Wat ga je doen?

Met behulp van een modern en uniek patiëntenportaal speelt het LUMC in op de steeds grotere rol van digitale innovaties in de zorg. Als projectleider eHealth ben jij product owner van het patiëntenportaal ‘MijnLUMC’ en heb je de leiding over een aantal projecten binnen het aandachtsgebied eHealth. Je bent verantwoordelijk voor de projectresultaten en stuurt daarom aan op tijdigheid, kwaliteit, capaciteit en gezonde financiën, en je managet risico’s proactief. Je houdt nauw contact met gebruikers om te laten zien wat er opgeleverd wordt en stuurt waar nodig bij. Je bent op de hoogte van de prioriteiten van de zorgverleners en patiënten en weet de productvisie van ‘mijnLUMC’ door te vertalen naar ontwikkelingen en implementaties. Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk voor het proces van inhoudelijke vernieuwing in eHealth. Je coördineert de samenhang tussen de verschillende projecten binnen dit domein. Ook onderzoek je vernieuwende technieken en (communicatie)methoden en vertaalt deze naar concrete voorstellen. Je bent in staat de brug te slaan tussen toepassing en uitwerking van eHealth naar ICT-applicaties voor patiënten en de medische organisatie.

Wat vragen wij?

De projectleider/product owner eHealth die wij zoeken heeft een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en heeft aantoonbaar ervaring op het gebied van projectleiding/product ownerschap. Je bent een proactieve, gestructureerde en resultaatgerichte collega. Je hebt ook ervaring in het onderzoeken van nieuwe (communicatie)methoden en (ICT-)technieken op het gebied van eHealth. Je hebt bewezen de vertaalslag te kunnen maken van eHealth naar toepasbare oplossingen en je hebt een visie op hoe eHealth binnen de processen in het ziekenhuis moet worden ingepast. Communicatief sta je sterk in je schoenen en hebt ook een gezonde dosis overtuigingskracht.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties worden opgevraagd.

Strategie LUMC 2018-2023

Grensverleggend beter worden, dat is waar het LUMC voor staat! Meer weten? 

Je werkplek

In deze functie ben je onderdeel van Zorginnovatie als onderdeel van het directoraat Kwaliteit en Patientveiligheid (DKP) en werk je nauw samen met de divisies en de IT-organisatie. Ook neem je deel in het LUMC eHealth werkgroep en ben je verbonden met het National eHealth Living Lab (NeLL).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou vervolgens bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Je begint op medior-niveau in schaal 11 en kunt je in deze rol ontwikkelen tot senior projectleider in schaal 12.

Fred Boer, DKP

Contact: Fred Boer, hoofd Zorginnovatie, DKP
071 526 46 46

Solliciteren