Projectleider IT&DI

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt tijdelijk een projectleider. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je spreekt de taal van onze collega’s in het ziekenhuis en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Daadkracht en het durven veranderen zit in jouw bloed

Wat ga je doen?

Als projectleider initieer en implementeer je organisatie brede (complexe) projecten op het gebied van de digitale infrastructuur. Je bent een belangrijke schakel tussen collega's van verschillende afdelingen en met eigen expertises. Ook ben je kartrekker van een of meerdere projecten en geef je het projectteam waarmee je werkt leiding.

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarbij heb je een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en heb je aantoonbaar ervaring op het gebied van projectleiding/product ownerschap. Je bent een proactieve, gestructureerde en resultaatgerichte collega. Je hebt ook ervaring in het onderzoeken van nieuwe (communicatie)methoden en (ICT-)technieken. Communicatief sta je sterk in je schoenen en heb je ook een gezonde dosis overtuigingskracht.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

De gesprekken staan gepland op 10 september. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Joke Snoeijers

‘Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, met op zijn tijd ook een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Suzanne de Groot-van Asten, manager projectmanagement IT&DI
06 39 57 54 54

Solliciteren