Projectleider Elektrotechniek Gebouw- en Installatiebeheer

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij op zoek naar een baan waarbij werk en privé in balans is en je zelf je werkweek van 36 uur indeelt? En een baan waarbij binnen de vier muren van de organisatie alle technische facetten van jouw vakgebied zich bevinden? Dan is de functie van projectleider elektrotechniek bij het LUMC wat voor jou!

In het kort

• Je onderhoudt en beheert elektrotechnische installaties
• En jouw werk speelt binnen ons ziekenhuis een cruciale rol
• Jij zorgt ervoor dat installaties optimaal functioneren
• En dit doe je samen met het team waar jij leiding aan geeft 

Wat ga je doen?

Het onderhouden en beheren van elektrotechnische installaties bij het LUMC is enorm belangrijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het ziekenhuis. Denk bijvoorbeeld aan de voorziening van de noodstroom die te allen tijde beschikbaar moet zijn om de beademingsmachines van stroom te voorzien. Als projectleider elektrotechniek creëer jij, samen met je team, de beste condities hiervoor. Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en in totaal circa 8.500 medewerkers. En jij bent hier verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van installaties voor onder meer de middenspanning, laagspanning, noodstroom, liften en buispost. Het is jouw taak om deze technische installaties optimaal te laten functioneren. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je doet dit samen met je team van vijf à zes projectmedewerkers waar jij ook leiding aan geeft. Een technisch uitdagend en zeer afwisselende functie dus!

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider met hbo-werk- en denkniveau die zowel adviserend als projectmatig te werk gaat. Je hebt een achtergrond in elektrotechniek en daarbij heb je een aanvullende opleiding installatie-/werkverantwoordelijke midden- en laagspanningsinstallaties gevolgd. Je hebt ervaring met de inrichting en het beheer van gebouwgebonden installaties inclusief de juiste verwerking in het bestek. Ook heb je kennis van het opzetten van het ‘Zorgsysteem Elektrische Bedrijfsvoering’ conform de NEN 3140 en het hierbij behorende aanwijsbeleid. Je hebt het vermogen om de bredere vakomgeving te analyseren en kritische, strategische zaken te herkennen die de organisatie kunnen beïnvloeden. Op basis van je achtergrond en ervaring ben je in staat een toekomstbestendige visie voor de afdeling op te stellen. Wat betreft het geven van leiding heb je een doelmatige aanpak waarbij je klantgerichte dienstverlening combineert met innovatie.

Meer informatie

Als projectleider Elektrotechniek bij het LUMC heb je een werkweek van gemiddeld 36 uur. Dit betekent dat je redelijk veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. Maar ook binnen jouw functie krijg je vrijheid, want je mag binnen bepaalde kaders de functie naar je eigen hand zetten. Kortom, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij er balans is tussen werk en privé, maar ook genoeg uitdaging en vrijheid? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Sander Slierings

'Zodra er een alarm binnenkomt, moeten wij snel handelen'

Je werkplek

Je bent projectleider Elektrotechniek bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. Wij, G&IB, dragen er zorg voor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeert en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, 5 projectleiders en 16 projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Cor Cerdijn - Infra

Contact: de heer Cor Cerdijn, hoofd, afdeling Gebouw- en Installatie Beheer
071 526 34 11

Solliciteren