PhD-kandidaat Polycysteuze Nierziekte

Onderzoek & onderwijs

Je functie

De afdeling Humane Genetica is op zoek naar een PhD-kandidaat voor DRUGtrain: een EU MSCA-gefinancierd onderzoeks- en opleidingsnetwerk. Het onderzoek richt zich op het ontrafelen van de mechanismen rond polycysteuze nierziekte, met als doel therapieën te ontwikkelen. Klinkt dit interessant? Solliciteer dan op deze vacature!

In het kort

• Je werkt mee aan DRUGtrain om relevante moleculaire routes te identificeren en functioneel te karakteriseren en om potentiële kandidaat-geneesmiddelen voor polycysteuze nierziekte te testen
• Je wordt  één van de negen beginnende onderzoekers binnen het DRUGtrain-project
• Je hebt een masterdiploma in Biomedische Wetenschappen, Moleculaire Biologie, Biofarmaceutische Wetenschappen of gelijkwaardig
• Je hebt in de 3 jaar voorafgaande aan de aanstelling niet meer dan 12 maanden in Nederland gewoond of gewerkt/gestudeerd.

Wat ga je doen?

Lees de volledige tekst in de Engelse vacature.

Wat vragen wij?

Lees de volledige tekst in de Engelse vacature.

Meer informatie

Je krijgt een arbeidsovereenkomst ter vervaardiging van een proefschrift voor de duur van de opleiding met een maximum van vier jaar. Het salaris bedraagt € 2.495,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 3.196,- in het laatste jaar bij een fulltime dienstverband (schaal Pro, CAO UMC).

Lees de volledige tekst in de Engelse vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leoni Abendstein

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Lees de volledige tekst in de Engelse vacature.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Contact: prof. dr. Dorien Peters, afdeling Humane Genetica
071 526 94 90
d.j.m.peters@lumc.nl

Solliciteren