Opleider Nascholing

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Weet jij elke keer een interessante draai te geven aan onze nascholingsactiviteiten? Geniet je van uitdagingen voor het opleiden van professionals in de zorg? Heb je een creatief brein, kennis van de zorgsector en ben je een ondernemend type? Dan zijn wij op zoek naar jou als opleider voor onze nascholingen.

In het kort

• Van bezoek aan klanten, het inventariseren van scholingsvragen en het ontwerpen tot uitvoeren van scholingen en trainingen; jij bent betrokken bij het geheel van nascholingsactiviteiten
• Je beschikt over kennis van de zorg, ondernemerschap en onderwijsexpertise
• Binnen het team bewaken je mede de voortgang van nascholingsactiviteiten

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het inventariseren, initiëren, ontwerpen, organiseren en uitvoeren van verschillende activiteiten op gebied van nascholing voor zorgprofessionals. Dit doe je in samenspraak met de organisatoren nascholing. Je bewaakt de voortgang en actiepunten van de nascholingen waar jij verantwoordelijk voor bent. Je kunt “out of the box” denken maar ziet er ook op toe dat er binnen de vastgestelde procedures wordt gewerkt. Het initiëren, ontwerpen, en uitvoeren van scholingen, het bewaken van de cursusbudgetten, en het afsluiten en evalueren van nascholingsbijeenkomsten behoren tot jouw takenpakket. Op basis van deze evaluatieresultaten ga jij aan de slag met het verbeteren van ons aanbod. Daarnaast focus jij je op het ontwerpen van inspirerende nascholingen die online, dan wel ‘on campus’ gegeven kunnen worden.

Wat vragen wij?

De opleider nascholing die wij zoeken beschikt over minimaal mbo-werk- en denkniveau en heeft een verpleegkundige achtergrond met bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring in de acute zorgsector. Daarnaast beschik je over ervaring in het ontwikkelen of uitvoeren van onderwijs. Ervaring in een (commerciële) onderwijsorganisatie strekt tot aanbeveling. Je kunt uitstekend werken met verschillende digitale systemen en pakketten. Creativiteit en kennis van mogelijkheden van digitale middelen ten behoeve van onderwijs is een must. Verder is het belangrijk dat je gestructureerd werkt en je je goed kunt inleven in de vraag en het werkveld van de klant. Je kunt ook goed organiseren en bent stressbestendig, flexibel en servicegericht. Je bent proactief en toont eigen initiatief. Verder ben je sociaal en communicatief vaardig in woord en geschrift. Indien nodig kun je goed improviseren om problemen op te lossen. Tot slot kun je zelfstandig maar ook goed in teamverband werken.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij referenties op. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is conform schaal 9 (maximaal € 4.200,-) of schaal 10 (maximaal € 4.615,-).

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Marjolein Schumacher, teamleider Educatie Zorgsector, telefoon 06 11 11 40 17.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Evelien Luijt, recruiter

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Educatie Zorgsector valt onder het directoraat Onderwijs & Opleidingen. Onze afdeling verzorgt  opleidingen en nascholingen voor professionals in de zorg. Studenten kunnen bij ons de opleiding tot verpleegkundige, doktersassistent, klinisch perfusionist, operatieassistent, anesthesiemedewerker en tal van scholingen voor diverse beroepsgroepen in de zorg volgen. Voor veel van deze beroepsgroepen ga jij de nascholing initiëren en ontwikkelen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Brigit Zwartendijk, afdelingshoofd Educatie Zorgsector
06 25 40 47 69

Solliciteren