Ontwikkelaar E-learning

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Wij zijn op zoek naar ontwikkelaar e-learning om ons onderwijsteam te versterken. Heb jij ervaring met het ontwikkelen van e-learning en wil je jouw kennis inzetten in een academische setting? Dan zijn we op zoek naar jou!

In het kort

• Een creatieve en dynamische functie binnen het Onderwijs Expertise Centrum
• Digitalisering inzetten om onderwijs aantrekkelijker te maken
• Samenwerking met onderwijskundigen en medisch inhoudelijke collega’s 

Wat ga je doen?

Vanwege uitbreiding van onze digitale activiteiten zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar e-learning. Digitalisering biedt mogelijkheden om onderwijs en opleidingen aantrekkelijker en uitdagender te maken voor zowel docenten als studenten/deelnemers en is dan ook een speerpunt in de onderwijsvisie van het LUMC. Voorbeelden van digitalisering in ons onderwijs zijn e-learning modules, videoproducties, animaties, MOOCs en digitale toetsing. Omdat het ontwikkelen van e-learning nooit op zichzelf staat maar onderdeel is van een blended learning opzet, werk je nauw samen met onderwijskundigen en medisch inhoudelijke collega’s zoals artsen en verpleegkundigen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een creatieve en zelfstandige e-learning ontwikkelaar met een relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Onderwijskunde, Multimedia of Informatie- en Communicatietechnologie. Ervaring met het ontwikkelen van e-learning is een vereiste. Je hebt ervaring met Articulate Storyline en de Adobe pakketten: Photoshop, Illustrator, Captivate en Premiere. Kun  je ook aspecten van gamification, animaties, video en VR toevoegen aan onze e-learning modules, dan is dat een pre. Tot slot denk en handel je projectmatig, proactief en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.
In eerste instantie gaat het om een functie voor de periode van één jaar. Afhankelijk van de financiering kan de aanstelling worden verlengd.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het Onderwijs Expertise Centrum (OEC) is een afdeling binnen het directoraat Onderwijs en Opleidingen van het LUMC. Het OEC ondersteunt en adviseert de onderwijs- en opleidingsafdelingen met expertise en kennis op het vlak van onderwijs, onderwijsontwikkeling, curriculumvernieuwing, docent- en opleidersprofessionalisering, de toepassing van technologie in het onderwijs, toetsing en evaluatie en wetenschappelijke communicatie. Ook verricht het OEC onderzoek naar onderwijs. Er werken veertig medewerkers en een aantal student assistenten.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  de heer Peter de Jong, ICTO-coördinator
071 526 83 62

Solliciteren