Onderzoeksverpleegkundige Interne Geneeskunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een teamplayer die op zoek is naar een veelzijdige baan als verpleegkundige? Heb jij de ambitie om de zorg voor patiënten met complexe auto-immuunziekten te verbeteren en wil je de spil zijn in een expertisecentrum dat topzorg levert? Dan hebben wij de baan voor jou!

In het kort

• Je bent een verpleegkundige met hbo-niveau
• Je hebt affiniteit met complexe systemische autoimmuunziekten
• Je bent ook wetenschappelijk ingesteld
• Je werkt in een academische setting
• Je werkt nauwkeurig

Wat ga je doen?

Wij bieden jou een unieke kans om deel te worden van het Expertisecentrum voor Lupus-, Vasculitis- en Complement-gemedieerde Systeemziekten (LuVaCs) van het LUMC. Als (onderzoeks-) verpleegkundige zijn jouw taken tweeledig: enerzijds houd je je bezig met het ondersteunen en coördineren van de poliklinische zorg voor patiënten met complexe auto-immuunziekten. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor patiënten en behandelaars, bent onderdeel van het multidisciplinaire team en neemt deel aan het regelmatige, multidisciplinaire overleg. Anderzijds draag je bij en ondersteun je de studies die plaatsvinden in het LuVaCs expertisecentrum waaronder de documentatie, rapportage en logistieke ondersteuning van het onderzoek.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze verpleegkundige met een hbo-diploma die wil bijdragen aan topklinische zorg en wetenschap die het expertisecentrum levert. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in een team kunt werken en dingen kunt aanpakken. Je hebt affiniteit met de LuVaCs aandoeningen, de patiëntengroep waarmee het centrum werkt en een brede samenwerking met verschillende medische disciplines. Je bent nauwkeurig en toegewijd om het wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen. Daarnaast ben je nauwkeurig en handig met MS Word, Excel en datasystemen. Als je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

In het LUMC is de multidisciplinaire, poliklinische zorg voor patiënten met complexe auto-immuunziekten georganiseerd in het LuVaCs expertisecentrum, dat onderdeel is van de afdeling Nierziekten (www.lumc.nl/org/luvacs). De zorg is zowel inhoudelijk als logistiek uitdagend en er wordt veel klinisch onderzoek gedaan bij deze groep patiënten. Een van de speerpunten van het expertisecentrum is het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe behandelstrategieën voor patiënten met een ernstige vorm van auto-immuungemedieerde glomerulonefritis in het kader van systemische lupus erytematosus (SLE), ANCA-geassocieerde vaculitus (AAV) of een complement-gerelateerde ziekten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Sabrina Hendriksen, manager polikliniek Nierziekten / klinisch researcher Interne Geneeskunde
071 526 28 40

Solliciteren