Ok-planner Oogheelkunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Hou je van complexe logistieke puzzels en kun je goed omgaan met verstoringen in het werk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze polikliniek Oogheelkunde zoeken wij een OK-planner die in staat is oplossingen te bedenken in ad-hoc situaties.

In het kort

• Jij plant onze patiënten van de polikliniek Oogheelkunde in bij ons OK-centrum
• Tevens regel jij de logistieke en administratieve taken die hiermee samenvallen
• Je onderhoudt contact met onze patiënten en andere afdelingen binnen het LUMC
• Belangrijk is dat jij onder druk te allen tijde nauwkeurig en vriendelijk blijft 

Wat ga je doen?

Als OK-planner Oogheelkunde plan je samen met je collega de patiënten in voor hun operaties op de OK. Ook ben je verantwoordelijk voor een deel van de logistieke en administratieve taken rondom de operaties van onze patiënten. Je zorgt voor de aanwezigheid van relevante gegevens, zoals labuitslagen en benodigde lenzen. Je stelt oproepbrieven op, verstuurt deze naar de patiënten en bewaakt de bevestigingen van deze patiënten na een oproep. Je signaleert vroegtijdig onder- en overbezetting en neemt gericht actie om de capaciteit zo goed mogelijk te benutten. Daarnaast maak je afspraken met andere specialismen zodra specifieke ingrepen gezamenlijk plaatsvinden. Tot slot houd je wekelijks de wachtlijsten bij en informeer je de patiënten telefonisch, in samenspraak met de verantwoordelijk stafarts.

Wat vragen wij?

De OK-planner die wij zoeken heeft minimaal mbo- werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding op het gebied van logistiek en planning afgerond. En heb je werkervaring binnen een vergelijkbare functie met een planningssysteem en het ZiekenhuisInformatieSysteem (HiX). Ook kennis van de medische terminologie is een pre. Verder beschik je over een goede typevaardigheid, ben je organisatorisch sterk en los je graag complexe logistieke puzzels op. Verder ben je vriendelijk, doortastend, energiek en een echte teamspeler. Tegelijkertijd kun je zelfstandig en geconcentreerd en nauwkeurig werken binnen een hectische omgeving en laat je je niet uit het veld slaan door de steeds wisselende OK-planningen.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 16 uur per week, waarvan je in ieder geval op woensdag beschikbaar bent. De overige uren zijn in overleg in te delen.  

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 17 december.
 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je werkt op het planningsbureau van de afdeling Oogheelkunde. Het planningsbureau bestaat uit een OK-planner en een Poli-planner  die samen verantwoordelijk zijn. Het planningsbureau valt direct onder het duaal management van de polikliniek. Daarnaast werkt het bureau nauw samen met het medisch secretariaat. Dit secretariaat ontvangt de patiënten aan de balie en zorgt ervoor dat de administratie op rolletjes loopt. Op de afdeling werken verder nog 10 secretaresses, 13 stafartsen en 18 arts-assistenten.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken

Contact: Christl Fillié, manager polikliniek Oogheelkunde  
071 529 88 33

Solliciteren