Netwerkengineer Cisco

Facilitair & ondersteunend

Je functie

ICT bevindt zich in de interessante overgang van een traditionele beheerorganisatie naar een moderne organisatie met agile werkvormen en de blik op innovatie. Ben jij er klaar voor om vanuit jouw expertise de zorg te verbeteren? En voel jij je thuis in een organisatie die vooruit durft te denken? Dan ben jij de netwerkengineer die wij zoeken!

In het kort

• Je bent de Cisco-specialist die wij zoeken
• Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau
• Je hebt ervaring in het beheren en implementeren van grote netwerkomgevingen
• Je bent communicatief sterk
• Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is 

Wat ga je doen?

Het LUMC is volop in beweging waarbij de kernwaarden nieuwsgierig, verbindend en persoonlijk een prominente rol spelen. Het LUMC wil toonaangevend zijn en blijven in Europa op het gebied van Zorg, Onderzoek en Onderwijs. Hiervoor is er een stabiele en vooruitstrevende infrastructuur nodig. Als netwerkengineer sta je hierbij aan de basis en ben je verantwoordelijk voor het beheren en continu verbeteren van het netwerk welke bestaat uit 1200 switches, 3000 access points een ACI-netwerk in het datacenter en nexus cores. Dit alles van het merk Cisco. Verder ben je bekend met infoblox voor DHCP en DNS, Zabbix voor monitoring en heeft Cisco prime voor jouw geen geheimen. Naast het onderhouden van de huidige netwerkvoorzieningen speel je ook een grote rol bij het bedenken en implementeren van nieuwe technieken en toepassingen. Hierbij zal je nauw samenwerken met de architect en de organisatie. Samen met de architect zal je plannen en een roadmap voor de toekomst maken en deze tot uitvoer brengen. Binnen jouw rol als specialist maak je keuzes over welke hardware er moet komen en welke functionaliteit nodig is voor een innovatieve omgeving als het LUMC.

Wat vragen wij?

Jij bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met minimaal hbo-werk- en denkniveau. Je hebt je certificering op het gebied van Cisco en hebt al enkele jaren ervaring. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel en pragmatisch. Bovendien heb je gevoel voor de behoeften van de organisatie. Ervaring in het werken in een Enterprise-omgeving is een pluspunt. Ben jij de netwerkengineer die ons helpt een stabiele basis te bouwen die klaar is voor de toekomst? Wij zien je sollicitatie dan graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

Het directoraat ICT is verantwoordelijk voor de gehele automatisering, data en telefonie in het LUMC. Werken bij het directoraat ICT betekent dat je werkt in een omgeving met zeer uiteenlopende werkzaamheden. Geen dag is saai of hetzelfde. Het directoraat gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen in ICT, maar indirect ook in de Zorg, Onderzoek en Onderwijs. Jij komt binnen midden in de transitie van een traditionele ICT-organisatie naar een moderne. Een interessante tijd om hier te beginnen! Het team waarin jij werkt is verantwoordelijk voor de gehele ICT-infrastructuur en zorgt voor een stabiele infrastructuur die klaar is en blijft voor de toekomst. Hierbij zijn virtualisatie, cloud en automation belangrijke speerpunten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Remon Hollebeek, coördinator Technisch Infrastructuur Beheer, D-ICT
071 526 10 96

Solliciteren