Monitor Investigator Initiated Onderzoek (twee vacatures)

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Als monitor investigator initiated onderzoek LUMC controleer je of WMO-plichtig mensgebonden onderzoek, dat het LUMC verricht, wordt uitgevoerd in overeenstemming met Europese en Nederlandse wetgeving, standaarden van Good Clinical Practice en LUMC afspraken.

In het kort

• Je focust je volledig op het monitoren van de kwaliteit van onderzoeken/studies die door het LUMC worden uitgevoerd
• Je monitort onderzoeken in het LUMC, maar vooral in deelnemende centra.
• Je bent ervaren als clinical research associate (CRA) of monitor
• Je bent flexibel, hebt een rijbewijs en een auto
• Je wilt bijdragen aan de kwaliteit van academisch medisch onderzoek

Wat ga je doen?

Al het WMO-plichtige onderzoek, waar het LUMC verrichter van is, wordt gemonitord. Op dit moment wordt hiervoor binnen het LUMC gebruik gemaakt van een interne monitorpool waarbij onderzoeksondersteuners, zoals bijvoorbeeld researchverpleegkundigen en studiecoördinatoren, een aantal dagen per jaar, naast hun reguliere werk, een onderzoek op een andere afdeling binnen het LUMC monitoren. Het LUMC wil het monitoren verder uitbreiden en professionaliseren door daarnaast ook dedicated monitors in te zetten voor het monitoren van onderzoeken in zowel het LUMC als in deelnemende centra. Wij zijn dan ook op zoek naar een monitor die graag op pad gaat. Je zult werken binnen een team met verschillende (kwaliteits)adviseurs voor onderzoek en werkt nauw samen met de monitorcoördinator van het LUMC.  

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde (para)medische opleiding op hbo- of wo-niveau en bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring als CRA/monitor. Je hebt actuele kennis van ICH-GCP, WMO en de EUCTD. Naast goede contactuele en organisatorische eigenschappen beheers je de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je beschikt over een flexibele, klantgerichte en nauwkeurige werkhouding. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en beschik je over een auto. Tot slot ben je een teamplayer en heb je een proactieve en resultaatgerichte instelling.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referentie worden opgevraagd.
Je ontvangt een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op verlenging.

Inge Briaire

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het directoraat Research Beleid valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur. Naast een adviserende en ondersteunende taak naar de afdelingen en onderzoekers heeft het directoraat een sterke beleidsondersteunende rol. Onder het directoraat Research Beleid vallen de aandachtsgebieden onderzoeksorganisatie, kwaliteit, Good Research Practice (GRP), integriteit, profilering, subsidies, samenwerking en promovendi.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:   Marian Janson, adviseur GRP, directoraat Research Beleid
071 526 50 97

Solliciteren