Mondhygiënist

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij als mondhygiënist graag onderdeel van een betrokken team specialisten? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je nauwkeurig en accuraat? Ga je daarnaast ook voor het beste resultaat zonder daarbij over de grenzen van (langdurig zieke) patiënten te gaan? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

In het kort

• Je maakt onderdeel uit van de afdeling Mondziekten-, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Centrum Bijzondere Tandheelkunde
• Je bent onderdeel van een betrokken team specialisten
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden
• Je bent op donderdag en vrijdag beschikbaar

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de mondhygiënische behandeling van poliklinische en opgenomen patiënten van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA), Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) en overige afdelingen van het LUMC. Daarnaast draag je zorg voor de mondhygiëne van oncologische patiënten.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste mondhygiënist die minimaal beschikt over hbo-werk- en -denkniveau. Het is een pre als je al werkervaring als mondhygiënist hebt. Verder ben je communicatief sterk en heb je een klantgerichte houding.

Meer informatie

Voor deze functie is het van belang dat je beschikbaar bent op donderdag en vrijdag.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Binnen de afdeling MKA werken kaakchirurgen, kaakchirurgen in opleiding, tandartsen, mondhygiënisten, polikliniekassistenten en secretaresses. MKA valt onder de afdeling Heelkunde.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  de heer prof. dr. J.P.R. van Merkesteyn, afdelingshoofd MKA
071 526 23 72

Solliciteren