Medium Care Verpleegkundige

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

“Werken in een omgeving waar je 24/7 alert moet zijn en waar de gezondheid van patiënten acuut kan veranderen.” Spreekt jou dit aan en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zien wij je graag op de Medium Care als collega.

In het kort

• Je bewaakt en ondersteunt de vitale functies van onze patiënten
• Je ondersteunt de patiënt en naasten bij het vervolgtraject, waaronder revalidatie
• Ook ondersteun je de patiënt en naasten op emotioneel vlak
• Jouw werk is afwisselend en onvoorspelbaar  

Wat ga je doen?

Op de Medium Care liggen patiënten vaak gepland. Zij zijn bijvoorbeeld herstellende van een ingrijpende operatie. Maar soms komt de opname ook onverwachts, bijvoorbeeld na een ongeval of een ernstige aandoening. Eén ding hebben de patiënten met elkaar gemeen: hun gezondheid is kwetsbaar. Als medium care verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het bewaken en ondersteunen van de vitale functies van de patiënten. Naast de medische zorg die aan mc-patiënten wordt verleend, staat werken op de Medium Care ook in het teken van revalidatie en emotionele ondersteuning van de patiënten en familie. Het werk is afwisselend en onvoorspelbaar! Je werkt in een universitaire setting en dit betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep en werkt in een dynamische omgeving.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste medium care verpleegkundige die over een mbo- /hbo werk- en denkniveau beschikt. Je hebt een opleiding mbo-v, hbo-v of een inservice A-opleiding aangevuld met de MC-opleiding. Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en goede communicatieve eigenschappen.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen er referenties opgevraagd worden. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk  hier onze Instagram Takeover.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eline de Vreugd

Eline de Vreugd

"De arts moet soms aan de hand van mijn informatie beslissingen nemen."

Je werkplek

De afdeling Intensive Care beschikt over 45 bedden, verdeeld over twee volwassen units, een kinder unit en een Medium Care unit. Op iedere locatie worden patiënten verpleegd met verschillende uiteenlopende aandoeningen.  De MC-unit vormt een belangrijk onderdeel in de keten tussen de Intensive Care en de verpleegafdelingen van het LUMC. De MC-unit heeft 8 bedden. De MC-unit is gelegen naast de IC-units waar intensief mee samengewerkt wordt en heeft een eigen verpleegkundig team en teamleider.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Marion Stroot, verpleegkundig teamleider Medium Care, afdeling Intensive Care
071 526 4349

Solliciteren