Medisch Nucleair Werker / MBB Nucleaire Geneeskunde

Medisch & klinisch

Je functie

Heb jij de MBRT opleiding succesvol afgerond? En wil jij graag werken in een academische setting waarbij je samen met je collega’s werkt met patiënten die vaak een uitzonderlijk ziektebeeld hebben en uit het hele land hiernaartoe komen voor een behandeling?

In het kort

• Je bent medisch nucleair medewerker bij een academisch ziekenhuis
• Dit betekent dat je werkt met het nieuwste apparatuur
• Meewerkt aan baanbrekend onderzoek en werkt met een uitzonderlijke patiëntenpopulatie
• Ook krijg jij de mogelijkheid om een combinatiebaan te hebben
• Waarbij je zowel medisch nucleair medewerker als radiodiagnostisch laborant bent

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het voorlichten en voorbereiden van de patiënt, je dient radiofarmaca toe, voert het onderzoek uit en bewerkt de data. Dit betekent dat je berekeningen maakt met onze apparatuur en je de medische beelden bewerkt. Onze patiënten komen uit het hele land en hebben vaak uitzonderlijke ziektebeelden. Je werkt nauw samen met onze researchers en werkt mee aan onze onderzoeken. Ondertussen bouw je ook een band op met onze patiënten; jij ziet ze voor, tijdens en na de behandeling en vaak ook nog tijdens de follow-up. Tijdens weekenddiensten bereid je ook zelf de radiofarmaca. Je werkt vaak zelfstandig binnen de afdelingsregels en de onderzoeksprotocollen van de afdeling. Daarnaast behoort het methodisch begeleiden van leerlingen, studenten, stagiaires en nieuwe medewerkers ook tot je takenpakket.

Wat vragen wij?

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBRT diploma en het diploma Stralingsdeskundigheid niveau 4A/B. Binnen deze functie is het belangrijk dat je eigen verantwoordelijkheid, aandacht voor kwaliteit en professionaliteit hebt. Je bent flexibel, gedreven, klantgericht en stressbestendig. Je communicatieve vaardigheden zijn goed en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt oog voor extra werkzaamheden die opgepakt kunnen worden en neemt hiervoor initiatief. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met je.

Meer informatie

De mogelijkheid bestaat om een combinatiebaan te hebben waarbij je afwisselend werkt op de afdeling Nucleaire Geneeskunde en de afdeling Radiologie. Een duobaan als medisch nucleair werker en radiodiagnostisch laborant.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 21 mei of donderdagmiddag 23 mei.
Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met Jacqueline van Aanholt, hoofdlaborant Nucleaire Geneeskunde via telefoonnummer 071 529 83 99.

Demi Jansen

'Ik vind de afwisseling tussen patiëntencontact, veilig werken en samenwerken met disciplines leuk.'

Je werkplek

Op de afdeling Radiologie werken we met alle moderne technieken, zoals echografie, mammografie, angiografie en interventie radiologie, CT, MRI en Nucleaire Geneeskunde. De afdeling beschikt over 33 onderzoekskamers verdeeld over 2 vloeren. De Nucleaire Geneeskunde is een moderne sectie die deel uitmaakt van de afdeling Radiologie. De Nucleaire Geneeskunde beschikt over een PET-CT, 2 SPECT-CT camera's en een botdichtheidsmeter. Naast klinische taken voeren we wetenschappelijke projecten uit en geven we onderwijs. Bij de Nucleaire Geneeskunde werken circa 25 medewerkers, waaronder een hoogleraar, zes nucleair geneeskundigen, zeven medisch nucleair werkers, een doktersassistente en een duale MBRT student.Wij besteden veel aandacht aan bij- en nascholing voor en door MBB’ers.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Frank Maagdenberg, coördinerend hoofdlaborant, afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde
071-5299381

Solliciteren