Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Kun jij je goed concentreren en zet je graag de puntjes op de i? Werk je graag in teamverband en houd je van afwisseling? Dan is de functie medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) echt iets voor jou!

In het kort

• Je bent gediplomeerd Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen en volgt graag bij- en nascholing
• Je bent flexibel en draait verschillende diensten
• Je bent bij voorkeur geaccrediteerd bij de Sterilisatie Vereniging Nederland
• Je werkt graag met computers

Wat ga je doen?

Samen met je collega's zorg je er voor dat medische hulpmiddelen zoals instrumenten en endoscopen op de juiste wijze gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd worden. Omdat de patiëntenzorg nooit stil ligt is de afdeling 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer je bij ons werkt word je ingedeeld in dagdiensten, avonddiensten en bereikbaarheidsdiensten. Omdat we het belangrijk vinden dat je breed inzetbaar bent werk je op verschillende werkplekken, bijvoorbeeld in de reinigingsruimte, de inpakruimte, en de scopendesinfectie.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een afgeronde mbo-opleiding Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen. Je bent nauwkeurig, klantvriendelijk en je hebt organisatorische vaardigheden. Je bent flexibel, hebt een positieve instelling en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk) en je kunt werken met softwareprogramma's zoals MS Word en Outlook. Omdat we het belangrijk vinden dat je bij- en nascholing volgt, is het een pre als je geaccrediteerd bent bij de Sterilisatie Vereniging Nederland.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Reijer Staats

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je werkt op de Centrale Sterilisatiedienst (CSD) van het LUMC. Op de CSD werken zo’n 35 medewerkers. De kerntaken zijn het reinigen, desinfecteren en steriliseren van (medische) hulpmiddelen. Vanwege onze kennis op dit gebied nemen we deel aan diverse wetenschappelijke onderzoekslijnen en hebben we een adviserende rol bij nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast verzorgt de CSD onderwijs voor medische en technische studenten, bij- en nascholing voor medewerkers, en leiden we medewerkers steriele medische hulpmiddelen op in een werk-leertraject.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

mevrouw Anne van der Eijk, manager afdeling CSD
071 526 32 54

Solliciteren