Medewerker Beddencentrale

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Het LUMC telt veel bedden, maar dat betekent ook dat al deze bedden regelmatig worden verschoond en opgemaakt. Kom jij onze Beddencentrale versterken?

In het kort

• Volgens protocol verschoon jij de bedden en maak je ze netjes op
• Je vervoert de bedden naar de juiste afdeling
• Hygiëne en service staan bij jou hoog in het vaandel
• Deze functie is voor 24 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband

Wat ga je doen?

Als medewerker Beddencentrale ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en vervoeren van bedden. Het schoonmaken gebeurt handmatig volgens een vast protocol. Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid zijn daarom van belang, evenals een goed gevoel voor hygiëne en service. Je werkt soms zelfstandig en soms in nauwe samenwerking met je collega’s in een ondersteunende functie in een dynamische omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het (tijdig) afhandelen van alle dagelijkse opdrachten.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die beschikt over mbo-werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je  ervaring in de zorg- of de schoonmaaksector. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, en je vindt het geen probleem om zorgvuldig te werken volgens strikte richtlijnen en instructies. Verder voel je je thuis in een dynamische omgeving en beschik je over een klantgerichte instelling.

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de afdeling Logistieke Dienstverlening werken ongeveer 100 mensen, welke zijn verdeeld over de teams Patiëntenvervoer, Afvalbeheer, Beddencentrale en Goederen. Onze afdeling werkt nauw samen met andere onderdelen binnen het Facilitair Bedrijf, maar vanzelfsprekend ook met de diverse (zorg)afdelingen binnen het LUMC. Het team Beddencentrale bestaat uit 14 personen (8 FTE).

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Daisy Vonk, teamleider Beddencentrale, afdeling Logistieke Dienstverlening
071 526 10 18

Solliciteren