Medewerker Onderwijsondersteuning Universitaire Opleidingen

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een proactieve, flexibele en stressbestendige ontzorger? Voor ons Onderwijs Service Centrum (OSC) zijn wij op zoek naar een medewerker onderwijsondersteuning voor de universitaire opleidingen Geneeskunde, Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing. Iets voor jou?

In het kort

• Aanspreekpunt voor onderwijscoördinatoren en docenten van de Universitaire Opleidingen
• Het coördineren van logistieke en administratieve processen rondom het onderwijs
• Knelpunten signaleren en oplossingen aandragen 

Wat ga je doen?

Als medewerker onderwijsondersteuning ben jij het eerste aanspreekpunt voor onderwijscoördinatoren en docenten. Je ondersteunt hen door het coördineren van alle logistieke en administratieve processen rondom het onderwijs. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het organiseren van (digitale) tentamens, het plaatsen van informatie voor studenten op Blackboard (onze digitale leeromgeving) en andere administratieve taken. In al deze processen, die vaak door elkaar heen lopen, ben je een vraagbaak voor docenten, studenten, collega-teamleden en andere betrokkenen. Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij het onderwijs. Je doet dit door knelpunten te signaleren en hier de nodige oplossingen voor aan te dragen bij onderwijscoördinatoren en je leidinggevende. Je zorgt voor continuïteit door gestructureerd te werken, acties uit te zetten naar alle betrokkenen en te monitoren op het uitvoeren van de afspraken. Je vindt het belangrijk dat er toegankelijke en transparante procedures zijn voor je collega’s en klanten. Op die manier ben je continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening richting onze klanten.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een proactieve en flexibele collega die beschikt over hbo- werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding afgerond en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Microsoft-Office heeft voor jou geen geheimen en omdat je veel werkt in onze digitale leeromgeving en met digitale toetsen is ervaring en affiniteit met computersystemen een must. Kennis van academische (zorg)opleidingen is een pre. Je beschikt over een klant- en resultaatgerichte houding en je doet er alles aan om de doelstellingen van het OSC te realiseren. Met je persoonlijke uitstraling wek je vertrouwen bij onze klanten en collega’s. Je flexibiliteit en collegialiteit maken je tot een echte teamspeler. Wel vervul je een groot deel van je taken zelfstandig. Als de werkdruk hoog is, blijf je rustig en toegankelijk en bewaar je het overzicht. Daarnaast ben je een open, enthousiaste en betrouwbare collega die bovendien beschikt over een gezonde dosis humor.

Meer informatie

- Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.
- Werken op vrijdag is een vereiste aangezien vrijwel alle (digitale) tentamens op vrijdagen plaatsvinden.
- Wij zijn op zoek naar twee medewerkers: een medewerker voor 24 uur per week met een tijdelijke aanstelling voor één jaar. En een medewerker voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Geef in je motivatiebrief aan op welke functie je wilt solliciteren.  
- Op woensdagochtend 19 december zullen de eerste ronde gesprekken plaatsvinden in de vorm van speeddaten. Mocht je worden uitgenodigd voor een tweede gesprek, dan zal dat op vrijdagmiddag 21 december plaatsvinden.

Vanessa Lugthart

Vanessa Lugthart

'We hebben allemaal ons eigen vakgebied, maar samen maken we één LUMC’

Je werkplek

Het directoraat Onderwijs en Opleiding (DOO) ondersteunt de opleidingen van de faculteit Geneeskunde, de opleidingen voor verpleegkundige en medisch ondersteunende beroepen en de bij- en nascholing van medici, verpleegkundigen en medisch ondersteunend personeel. Het Onderwijs Service Centrum (OSC) is een afdeling binnen DOO en speelt een centrale rol in de faciliterende dienstverlening aan de onderwijsorganisatie. Je werkt in een team met acht andere onderwijsondersteuners die allen toegewijd zijn aan verschillende opleidingen. Tot slot rapporteer je aan de teamleider van de afdeling Studentadministratie en Onderwijsondersteuning op basis van een gezamenlijk opgesteld jaarplan.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken

Contact: mevrouw Suzanne de Kreij, teamleider Studentenadministratie en Onderwijsondersteuning
071 526 85 48

Solliciteren