Managementassistent Raad van Bestuur

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Beschik je over hbo-werk- en denkniveau, neem je geruime ervaring als managementassistent met je mee én houd je van afwisselend werk en snel schakelen? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren op deze uitdagende functie.

In het kort

• Je ondersteunt de vicevoorzitter, tevens decaan, van de Raad van Bestuur
• Jouw werkzaamheden bevatten secretariële, administratieve, organisatorische en voorbereidende taken
• Voor complex agendabeheer draai jij je hand niet om
• Je weet prioriteiten te stellen en je zorgt voor structuur 

Wat ga je doen?

Als managementassistent ondersteun je de vicevoorzitter van de Raad van Bestuur, tevens decaan, van het LUMC. Momenteel zit onder andere in de portefeuille: de kerntaken onderzoek en onderwijs (inclusief bij- en nascholing), kennisvalorisatie (LURIS) en communicatie. De vicevoorzitter/decaan draagt zorg voor de relatie met de Universiteit Leiden, de LUMC-Campus Den Haag en regionale en internationale samenwerkingsverbanden zoals het Leiden Bioscience Park (LBSP) en de internationale samenwerkingsverbanden LERU en EUROLIFE. In deze uitdagende functie ondersteun je hem en de Raad van Bestuur op professionele wijze met alle secretariële, administratieve, organisatorische en voorbereidende taken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne en externe partijen, beoordeelt aanvragen/mail op prioriteit, verzorgt het complexe agendabeheer, bewaakt de opvolging van acties en afspraken, verzorgt inkomende/uitgaande mail en post, stelt zelfstandig correspondentie op en zorgt voor de voorbereiding en waar nodig voor verslaglegging van vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Wat vragen wij?

Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau en hebt de opleiding tot managementassistent afgerond. Je neemt geruime ervaring als managementassistent van een bestuurder of directeur van een dynamische en complexe organisatie met je mee. Je ziet het als een uitdaging om in te spelen op de dynamiek van de dag en vindt het leuk net dat stapje extra te zetten. Belangrijk binnen deze functie is dat je in staat bent om de juiste prioriteiten te stellen en proactief structuur aanbrengt. Je bent handig met ICT- en andere digitale mogelijkheden. Verder kun je omgaan met complexe processen en dossiers, waarbij je je bewust bent van je positie en omgeving. Beheersing van de Engelse taal is een pre. Je gaat gemakkelijk met mensen om en hebt gevoel voor verschillende verhoudingen. Je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en onder flinke druk werken. Je vindt het leuk om het voortouw te nemen. Daarnaast ben je representatief, servicegericht, flexibel en bezit je de creativiteit om te improviseren. Je hebt plezier in het werken binnen een team en levert actief een bijdrage aan de gezamenlijkheid. Tenslotte herken je jezelf in de volgende kenmerken: openheid, humor, nuchterheid, integriteit en loyaliteit.

Meer informatie

Je werkdagen zijn bij voorkeur van maandag tot en met vrijdag.

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes. Een assessment kan eventueel onderdeel uitmaken van de procedure.  

Vanessa Lugthart

Vanessa Lugthart

'We hebben allemaal ons eigen vakgebied, maar samen maken we één LUMC’

Je werkplek

Je maakt onderdeel uit van de bestuursondersteuning van de Raad van Bestuur en realiseert samen met je collega’s een goed georganiseerde, dynamische en kwalitatief hoogwaardige bestuursondersteuning. Je werkt nauw samen in het team managementassistenten dat de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht ondersteunt. Vanzelfsprekend vervang je collega’s bij afwezigheid. De Raad van Bestuur bestaat momenteel uit drie leden. Je werkt ook nauw samen met de secretaris Raad van Bestuur en beide bestuursadviseurs.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Hidde Onstein, bestuursadviseur
071 526 27 79
onstein@lumc.nl

Solliciteren