MDL-arts met Focus Inflammatory Bowel Disease (IBD)

Medisch & klinisch

Je functie

De afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) is op zoek naar een medisch specialist met wetenschappelijke en klinische interesse in IBD.

In het kort

• U bent MDL-arts of zesdejaars in de opleiding tot MDL-arts
• U draagt een verantwoordelijke en coördinerende rol
• U werkt in een innovatieve, interdisciplinaire en academische omgeving 

Wat ga je doen?

Als MDL-arts bent u medeverantwoordelijk voor het realiseren van de beoogde doelstellingen van de afdeling op het gebied van onderwijs, opleiding, wetenschap en topklinische patiëntenzorg. U participeert ook in achterwachtdiensten. U werkt interdisciplinair samen in een academische omgeving en bent een coördinerende schakel binnen het LUMC.

Wat vragen wij?

U bent een MDL-arts of AIOS in jaar zes van de opleiding tot MDL-arts. U wil kennis en vaardigheden op het gebied van IBD uitbreiden tot een aandachtsgebied IBD of u heeft de wens een jaar in een tertiair IBD-centrum te werken. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding. Daarnaast bent u vanzelfsprekend geïnteresseerd in wetenschap en heeft u belangstelling voor zorginnovatie.

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.
Afhankelijk van uw opleiding en ervaring wordt u ingeschaald in schaal MS of UMS (cao UMC).  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De Maag-Darm-Leverafdeling van het LUMC is een innovatieve, transparante en efficiënte organisatie waar vertrouwen en collegialiteit centraal staan. IBD is een van de speerpunten van de afdeling. Op dit moment lopen er onderzoekslijnen op het gebied van de immunologie en regeneratieve geneeskunde. Tevens loopt er een traject zorgvernieuwing met regionale samenwerking op het gebied van IBD. Er is ruimte om in een van de lopende onderzoeksgebieden te participeren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Andrea van der Meulen, senior medisch specialist, afdeling MDL
071 526 52 17

Solliciteren