MDL-Arts

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij MDL-arts en zoek je een unieke invulling van jouw rol in toonaangevend academisch ziekenhuis in het hart van de Randstad? Wil jij werken in een divers team van MDL-artsen, aios, anios, verpleegkundig specialisten en physician assistants (PA’s)? Dan ben jij de MDL-arts die wij zoeken!

In het kort

• Je bent MDL-arts of zesdejaars aios in opleiding tot MDL-arts
• Je bent betrokken bij directe patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek
• Je werkt in een innovatieve, interdisciplinaire en academische omgeving

Wat ga je doen?

Als MDL-arts ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de beoogde doelstellingen van de afdeling op het gebied van onderwijs, opleiding, wetenschap en topklinische patiëntenzorg. Je participeert ook in achterwachtdiensten en je begeleidt coassistenten, aios en anios. Je werkt interdisciplinair samen in een academische omgeving en bent een coördinerende schakel binnen het LUMC. Bovendien geven we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied en daarbuiten.

Wat vragen wij?

Je bent een MDL-arts of aios in jaar zes van de opleiding tot MDL-arts. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding. Wij zoeken iemand die graag aan de basis wil staan van nieuwe ontwikkelingen in de zorg, enthousiast is en samenwerkend het LUMC vooruit helpt.

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

We zijn op zoek naar twee MDL-artsen.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal MS of UMS (cao UMC).

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De Maag-Darm-Leverafdeling van het LUMC is een innovatieve, transparante en efficiënte organisatie waar vertrouwen en collegialiteit centraal staan. Wij kennen drie aandachtsgebieden, te weten: oncologie, hepatologie (inclusief levertransplantatie) en IBD. Binnen onze afdeling vindt een grote diversiteit aan endoscopische interventies plaats. De mogelijkheid bestaat om je in één van de drie genoemde aandachtsgebieden verder te verdiepen.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Alexandra Langers, senior medisch specialist, afdeling MDL
071 526 52 17

Solliciteren