Longfunctieanalist

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

“Jij stimuleert en begeleidt patiënten, van jong tot oud, om zodoende de best mogelijke meetresultaten te verkrijgen. Je kunt soepel overweg met diverse fabricaten longfunctieapparatuur. En het vak uitleggen aan een ander of een les verzorgen doe je graag.” Als jij jezelf in deze omschrijving herkent, dan ben jij de longfunctieanalist waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je verricht zelfstandig alle metingen inclusief rapportage en beoordeling
• Je hebt veel contact met patiënten
• Met jouw onderzoeksresultaten werk je mee aan wetenschappelijk onderzoek
• Een functie die je grotendeels zelf vorm kan geven

Wat ga je doen?

Wij zoeken een ervaren longfunctieanalist die zijn of haar medische, sociale, technische en didactische kennis wil toepassen in de praktijk op de afdeling Longfunctie bij het LUMC. Als longfunctieanalist verricht je zelfstandig alle metingen inclusief rapportage en beoordeling. Tijdens dit traject is het begeleiden van de patiënten een belangrijke taak, net als het borgen van de kwaliteit van apparatuur en processen. Van de onderzoeksresultaten maak je een rapport dat tevens gebruikt wordt voor wetenschappelijk onderzoek. Je levert ook een actieve bijdrage aan de organisatorische- en beroepsinhoudelijke ontwikkeling binnen het vakgebied en de afdeling evenals aan de opleiding van onze leerlingen en arts-assistenten. Als longfunctieanalist in het LUMC krijg je de kans om, in overleg, je functie naar eigen voorkeur in te vullen. Zo kun je je bijvoorbeeld focussen op het verzorgen van klinische lessen of juist meer het onderzoek induiken. Kortom, een afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij je alle kansen krijgt jezelf te ontwikkelen en verder door te groeien.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een longfunctieanalist die de opleiding tot longfunctieanalist succesvol heeft afgerond. Als longfunctieanalist moet je beschikken over goede sociale vaardigheden, aangezien je veel contact hebt met patiënten, (co-)assistenten en anderen die worden opgeleid in binnen de verschillende disciplines. Jij moet hen op hun gemak stellen en toch tot maximale prestaties brengen. Verder is het van belang dat je nauwkeurig werkt, want jouw onderzoeksresultaten worden gebruikt om onder andere een behandelplan op te stellen voor de patiënt en voor wetenschappelijk onderzoek. Tot slot is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheidsgevoel hebt.

Meer informatie

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Als senior longfunctieanalist bedraagt dit maximaal € 3.476,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 8, CAO UMC). Beschik je over minder ervaring als longfunctieanalist dan bedraagt dit maximaal € 3.071,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 7, CAO UMC), met de mogelijkheid om door te groeien naar schaal 8.

Je kan ook (ver) voor de sluitingsdatum reageren; we nemen dan eerder al contact met je op.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De Longfunctieafdeling is onderdeel van de afdeling Longziekten en wordt gesuperviseerd door één van de longartsen. De Longfunctieafdeling draagt bij aan de diagnostiek van patiënten, het doen van klinisch wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs; van studenten tot specialisten in opleiding. Door een toename van het aantal longfunctiemetingen voor alle afdelingen van het LUMC en de betrokkenheid bij kwaliteitszorg, onderzoek en onderwijs, is de longfunctieafdeling in 2018 gegroeid met een extra leerling.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: de heer ing. Robert Schot, coördinator Longfunctieafdeling, afdeling Longziekten.
071 526 35 97

Solliciteren