Logo-akoepedist/Audiologie-assistent

Medisch & klinisch

Je functie

Heb jij interesse voor gehoor en Cochleaire Implantatie? En heb jij je hbo-diploma Logopedie of Audiologie-assistent SAO op zak? Wij, het Centrum Audiologie en Hoorimplantaten, zijn op zoek naar een logo-akoepedist of audiologie-assistent. Kom jij ons team tijdelijk versterken?

In het kort

• Je komt te werken in een Universitair Medisch Centrum
• Waar patiënten uit het hele land naartoe komen voor onderzoek
• Je werkt in een multidisciplinair team en met patiënten van allerlei leeftijden
• Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof

Wat ga je doen?

Als logo-akoepedist/audiologie-assistent werk je met patiënten van allerlei verschillende leeftijden, zowel kinderen, jongeren als ouderen. Onze patiënten zijn slechthorend en jij doet onderzoek naar het gehoor van onze patiënten. Maar je richt je niet alleen op het gehoor, maar ook op het spraakverstaan. Veel patiënten hebben al een CI en je volgt hun ontwikkeling middels audiometrische testen en vragenlijsten. Ben jij de gehoordeskundige die ons team komt versterken?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die een hbo-diploma Logopedie of Audiologie-Assistent SAO op zak heeft. Het is een pre als je ook relevante werkervaring hebt. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig en zorgvuldig werkt. Je hebt een probleemoplossende instelling en gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook werk je graag samen in een multidisciplinair team.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 8-16 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 juni 2020 in verband met een zwangerschapsverlof. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.604,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8, CAO UMC).

Reijer Staats

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Binnen de afdeling KNO is het Centrum voor Audiologie en Hoorimplantaten verantwoordelijk voor de diagnostiek bij kinderen met spraak- en taalproblemen, de begeleiding van kinderen en volwassenen met hoorproblemen en plaatst daarvoor, indien nodig, een Cochleair implantaat of Beengeleidingsimplantaat. De zorg voor patiënten hebben wij georganiseerd in zorgpaden (waaronder CSK en CI) waarbinnen multidisciplinaire teams van KNO-artsen, audiologen, logopedisten, psychologen, de linguïst en maatschappelijk werk samen werken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Wim Soede

Wim Soede, klinische fysicus audioloog, KNO Centrum Audiologie en Hoorimplantaten
071 529 85 25

Solliciteren