Leerling Gipsverbandmeester

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij secuur in je werk? Zie jij als leerling gipsverbandmeester snel wat een patiënt precies nodig heeft? Ben jij in staat zelfstandig en onder tijdsdruk de juiste beslissingen te nemen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de opleiding tot gipsverbandmeester, die in januari 2020 start!

In het kort

• Je start in januari 2020 de opleiding tot gipsverbandmeester
• Onder supervisie van een gediplomeerd gipsverbandmeester ga je te werk
• Je leert onder meer over de verschillende materialen die je kunt inzetten
• Na afronding van je opleiding ontvang je een CZO-erkend diploma

Wat ga je doen?

Als leerling gipsverbandmeester werk je onder supervisie van een gediplomeerd gipsverbandmeester en behandel je patiënten van alle specialismen. Het gaat hierbij om patiënten met complexe en minder complexe aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Je leert op grond van je kennis en kunde, beslissingen te nemen over de keuze van materialen en de (im)mobilisaties in overleg met de behandelend specialist. Je volgt de opleiding tot gipsverbandmeester aan de Erasmus MC academie. De opleiding start in januari 2020, duurt 18 maanden en bestaat uit 23 scholingsdagen. Dit is inclusief startdag en exclusief toetsdagen. Als je de opleiding succesvol afrondt ontvang je een CZO-erkend diploma.

Wat vragen wij?

Je hebt een verpleegkundig diploma of je bent gediplomeerd fysiotherapeut en bij voorkeur beschik je over minimaal twee jaar werkervaring op een klinische afdeling. Je hebt als gipsverbandmeester een zeer afwisselende baan en dat vraagt om een grote mate van flexibiliteit en creativiteit. Je voelt je prettig in een hectische en dynamische omgeving. Je bent daarbij service- en patiëntgericht. Daarnaast kun je zelfstandig werken en draag je bij aan een positieve werksfeer, waarbij professionaliteit en samenwerking centraal staan.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Nardy de Wit

‘We horen vaak dat we zo’n warm en behulpzaam team zijn’

Je werkplek

De Gipskamer is een voorziening binnen het LUMC voor patiënten met acute, chronische en aangeboren aandoeningen van  het steun- en bewegingsapparaat. Het neemt een belangrijke plaats in bij de behandeling van patiënten die landelijk en in de regio (im)mobiliserende en ondersteunende behandeling nodig hebben. Er worden meer dan 40.000 verrichtingen per jaar gedaan voor vrijwel alle specialismen binnen het LUMC. De Gipskamer maakt deel uit van de polikliniek Orthopedie &Traumachirurgie en valt organisatorisch onder de poliklinieken van divisie 1.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Debby van Leeuwen, teamleider polikliniek Orthopedie, Traumachirurgie en revalidatiegeneeskunde
071 529 69 84

Solliciteren