Junior Medewerker ICT Radiologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij met jouw ICT-kennis en -vaardigheden ‘midden in de zorg’ het verschil maken? Ben je servicegericht, leergierig en plezierig in de omgang? Dan hopen wij dat je ons Radiologie ICT-team wilt komen versterken!

In het kort

• Je komt te werken in het ICT-team op de afdeling Radiologie
• Hier ben je voor onze radiologiemedewerkers het eerste aanspreekpunt als het gaat om ICT-vragen en problemen
• Je voert eerste- en tweedelijnswerkzaamheden uit
• Zelfstandig of samen met je teamgenoten richt je je op installatie, onderhoud en het oplossen van storingen met betrekking tot onze ICT-apparatuur en de verschillende softwarepakketten die binnen onze patiëntenzorg en research gebruikt worden
• Je draait mee in de bereikbaarheidsdienst voor storingen buiten kantooruren

Wat ga je doen?

De afdeling Radiologie heeft een eigen (decentraal) ICT-team, dat verantwoordelijk is voor regulier functioneel beheer van HiX, PACS, en onze software voor ‘Advanced Visualization’. Het functioneel beheer op deze systemen voeren we grotendeels zelf uit en we kunnen daardoor vaak snel schakelen en inspelen op behoeftes van onze eindgebruikers. We werken zodoende voortdurend aan het optimaliseren van de werking van onze systemen, en ondersteunen en beantwoorden vragen van gebruikers. Daarbij zijn we ook volop bezig met het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe applicaties en de inzet van Artificial Intelligence. Ook IT-ondersteuning voor de vele onderzoekers op onze afdeling wordt de komende tijd naar een hoger plan getild. Bij al deze activiteiten werken we nauw samen met collega’s van de (centrale) afdeling IT&DI (Informatie Technologie & Digitale Innovatie). Onze huidige teamleden werken als senior functioneel specialist, en hebben ieder op deelgebieden hun expertise. We willen in toenemende mate op projectbasis aan complexere vraagstukken kunnen werken en daarom breiden we het team uit met een junior collega. Jij gaat je met name bezighouden met het beantwoorden van eerstelijns hulpvragen en het uitvoeren van onze reguliere werkzaamheden. Dit betekent dat je hét aanspreekpunt bent voor collega’s met ICT-problemen en -vragen. Op deze manier leer je op een laagdrempelige manier de afdeling Radiologie en het LUMC kennen. Na verloop van tijd kun je waar mogelijk doorgroeien naar complexere taken en ontdekken welke werkzaamheden het beste passen bij jouw ambities.

Wat vragen wij?

Je hebt recent een relevante mbo- of hbo-opleiding afgerond of je hebt naast je IT-studie ruimte om bij ons te starten met een leerzame bijbaan. Uiteraard heb je affiniteit met de zorg en ben je servicegericht. Met een enthousiaste, open en oprechte houding sta je altijd klaar staat voor je collega’s. Je gaat daarbij proactief te werk, kunt goed communiceren en neemt je verantwoordelijkheid.

Meer informatie

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een jaar.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Sjors van Dam, teamleider ICT, afdeling radiologie, telefoon 071 526 57 24.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Je werkt op de afdeling Radiologie. Dit specialisme zal in de komende jaren spectaculaire ontwikkelingen doormaken, met belangrijke veranderingen in de werkwijzen en snelle introductie van IT- en AI-systemen. De afdeling omvat zowel de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn volledig geïntegreerd binnen de afdeling. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Research is een belangrijke focus, onder andere op het gebied van MRI-technieken, molecular imaging en beeldanalyse. Op de afdeling worden radiologen, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici en laboranten opgeleid en werkt men actief aan de opleiding van studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Technische Geneeskunde. De afdeling loopt voorop bij tal van innovaties en heeft daarin een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel, waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Mark Kruit, Neuroradioloog/hoofd ICT, afdeling Radiologie
071 526 14 67

Solliciteren