Junior Implementatiespecialist

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Digitale innovatie in de zorg speelt een steeds grotere rol én ziekenhuizen maken steeds meer gebruik van online communicatie tussen zorgverleners en patiënten. Het LUMC speelt, met behulp van een modern en uniek patiënten portaal, in op deze ontwikkeling. Wil jij helpen bij het verder ontwikkelen van dit patiënten portaal? Kom dan bij ons werken als junior implementatiespecialist!

In het kort

• Je weet gebruikerswensen te vertalen in technische specificaties
• Je bent enthousiast, leergierig en niet bang voor een uitdaging
• Je bent technisch onderlegd en bekend met scrummatig werken

Wat ga je doen?

Als implementatiespecialist maak je deel uit van het team ‘mijnLUMC’ waarbij we scrummatig werken. Elke sprint pak je in samenwerking met de rest van het team een aantal vraagstukken op. Dit kan wisselen tussen het uitzoeken van de mogelijkheden binnen een bepaald softwarepakket, het configureren van nieuwe functionaliteiten of het uitzoeken van de gebruikerswens. Naast innovatie ben je samen met het team ook verantwoordelijk voor het beheer. Je signaleert knelpunten, lost problemen op en waar nodig bespreek je deze met externe leveranciers.  

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, ondernemende collega met hbo- of wo- werk- en denkniveau. Je hebt basiskennis van web programmeertalen zoals HTML, CSS, JS, XML of SQL. Daarnaast heb je een sterk probleemoplossend vermogen, analytisch inzicht, en ben je leergierig. Werken met ons EPD (HiX) vormt een groot onderdeel van het werk. Je bent dan ook in staat om je dit eigen te maken. Ervaring met het HiX is een pre. Werken in teamverband en samenwerken met collega’s in het ziekenhuis zijn geen enkel probleem en je bent gedreven om betere zorg aan de patiënt te kunnen bieden. Bovendien kom je met innovatieve ideeën en ben je in staat deze samen met het productteam te verwezenlijken tot nieuwe functionaliteiten.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Joke Snoeijers

‘Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Je werkplek

Het LUMC is een ambitieuze organisatie die volop investeert in de verdere ontwikkeling van zorg en technologie zoals mobile apps en eHealth-initiatieven. De afdeling Functioneel Beheer Zorg, waar je komt te werken, heeft hierin een belangrijke rol. Deze afdeling is onderdeel van het directoraat ICT. We zijn sinds kort overgegaan naar een agile manier van werken. We gebruiken hiervoor in eerste instantie het scrum-framewerk. Zo hebben we onder andere teams gevormd met elk een product owner en een scrummaster. De sfeer is informeel waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. De afdeling is volop in ontwikkeling en heeft een hoog ambitieniveau. We stellen de participatie van onze medewerkers hierin op prijs. Binnen het directoraat vinden we ontspanning ook belangrijk. Zo worden regelmatig sociale activiteiten georganiseerd z.a. Pub-quizzen, speurtochten en mountainbiken.

Carrière in het LUMC

Starters worden in schaal 8 geplaatst. Het salaris bedraagt dan maximaal € 3.508, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Op termijn kan je uiteindelijk doorgroeien naar de functie senior implementatiespecialist in schaal 10. In dat geval bedraagt het salaris maximaal € 4.361, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband. En of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: mevrouw Ashna Ganpatsingh, teamleider Functioneel Beheer Zorg
071 529 65 84

Solliciteren