Junior Huisartsdocent Fase 1

Onderzoek & onderwijs

Je functie

We zijn op zoek naar een huisarts voor de functie van junior huisartsdocent in Fase 1, waarbij je de docenten van de eerste huisartsleerwerkperiode ondersteunt. Heb jij affiniteit met het onderwijzen van collega’s in spé en ben jij opzoek naar een interessante baan naast je functie als huisarts, dan is deze vacature wat voor jou!

In het kort

• Je levert een bijdrage aan het onderwijs tijdens de eerste huisartsleerwerkperiode
• Het team bestaat uit een enthousiaste en gemotiveerde groep collega’s
• Deze functie vervul je naast je werkzaamheden als huisarts

Wat ga je doen?

Als junior huisartsdocent actualiseer je bestaande onderwijsprogramma’s en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s. Daarnaast geef je vaardighedenonderwijs en vervang je in voorkomende gevallen een huisartsdocent tijdens het terugkomdagonderwijs aan huisartsen in opleiding. Je komt te werken te midden van een enthousiaste en gemotiveerde groep collega’s. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van scholing in het kader van ontwikkeling van onderwijs. Je werkt in een dienstverband van acht uur per week, waarbij de dinsdag een verplichte dag is.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die goed kan samenwerken en beschikt over prima contactuele eigenschappen. Je staat open voor een veranderende visie op onderwijs, waarbij voor aios meer ruimte ontstaat voor individualisering en zelfsturing. Je hebt affiniteit (bij voorkeur enige ervaring) met wetenschappelijk onderwijs en kunt de principes van evidence-based medicine in onderwijsprogramma’s verwerken. Voor deze functie is het belangrijk dat je als huisarts bent geregistreerd bij de RGS en minimaal 0,40fte in een huisartspraktijk werkt.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. 

Gerda Houweling 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De huisartsopleiding valt organisatorisch gezien onder de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) van het LUMC. Deze afdeling verricht onderzoek en biedt onderwijs, opleidingen en nascholing aan. De PHEG profileert zich op: preventie, ouderen, diversiteit en evidence-based medicine. De huisartsopleiding van het LUMC leidt jaarlijks 72 aios op tot huisartsen die volledig zelfstandig de huisartsgeneeskunde in de volle omvang van het vak kunnen uitoefenen. We bieden hen een inspirerende en innovatieve leeromgeving voor een leven lang leren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Gertrude Grijpink

Contact: Gertrude Grijpink, coördinator Fase 1, PHEG
071 526 84 33

Solliciteren