Interventiecardioloog

Medisch & klinisch

Je functie

De afdeling Hartziekten is op zoek naar een ervaren interventiecardioloog. Ben jij gepromoveerd met aantoonbare interesse in de wetenschap en beschik je over minimaal drie jaar relevante ervaring? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

In het kort

• Je bent interventiecardioloog met ruime ervaring in topreferente zorg
• Je werkzaamheden bestaan uit coronaire interventies, (poli)klinische patiëntenzorg en het begeleiden van onze assistenten en verpleegkundig specialisten
• Je bent in het bezit van een PhD-graad en hebt aantoonbare interesse in de wetenschap 

Wat ga je doen?

Als universitair medisch specialist wordt van jou verwacht dat je je inzet in de patiëntenzorg, onderwijs geeft en innovatie biedt voor de gehele afdeling. Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit coronaire interventies, de complexe klinische en poliklinische patiëntenzorg, en de dagelijkse begeleiding van onze arts-assistenten, coassistenten, physician assistants en verpleegkundig specialisten. Verder handel je poli-afspraken af binnen ons Hart Long Centrum.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een interventiecardioloog met ten minste drie jaar aantoonbare ervaring in complexe coronaire interventies (bij voorkeur ook CTO-behandelingen) en  hartklepinterventies. Je staat ingeschreven in het BIG-register en het RGS. Je beschikt over bewezen belangstelling voor wetenschap, blijkend uit een promotie en recente wetenschappelijke activiteit/publicaties. Daarnaast heb je ruime ervaring met het opzetten en financieren van eigen, vernieuwend onderzoek op het gebied van de interventie cardiologie.

Meer informatie

Je draait mee in de interventiediensten

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Hartziekten diagnosticeert en behandelt patiënten met hartaandoeningen. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en leveren topklinische zorg aan patiënten uit het hele land. Omdat hun behandeling vaak een geavanceerd en gespecialiseerd karakter heeft, vergt dit intensieve zorg. De verschillende teams van de afdeling (samen circa 300 medewerkers) hebben hun eigen karakter en specialiteit. Zij werken onderling nauw samen om een efficiënte zorgverlening te kunnen garanderen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: prof. dr. Wouter Jukema, afdelingshoofd Hartziekten
071 526 6695
J.W.Jukema@lumc.nl

Solliciteren