IT-Specialist Applicatiebeheer

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een IT-specialist applicatiebeheer. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je spreekt de taal van onze collega’s in het ziekenhuis en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Daadkracht en het durven veranderen zitten in jouw bloed 

Wat ga je doen?

Iedere werkdag sta jij als IT-specialist voor nieuwe uitdagingen. Naast de technische beheerwerkzaamheden, vul je jouw dag met het afhandelen van incidenten en het oplossen van langdurige problemen. Deze incidenten variëren van simpele tweedelijns service requests tot major en kritische incidenten die geen seconde langer kunnen wachten. Hierbij pak je niet alleen het probleem zelf aan, maar maak je ook een fout- en risicoanalyse en zorg je voor preventieve actie voor de toekomst. In deze situaties neem jij de rol in van regiehouder. Dit houdt in dat je het proces bewaakt en de juiste mensen bij elkaar brengt om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Als IT-specialist applicatiebeheerder zorg jij ook voor systeembeschikbaarheid, capaciteitsbeheer en presentaties van applicaties. Dit zijn met name bedrijfsondersteunende systemen, waaronder het onderhoud van medische apparatuur, het gebouwbeheer, de inkoop en facturatie, maar ook documentmanagement, farmacie, onderwijs, en het beheer van websites, webapplicaties en CMS. Dit doe je niet alleen, maar samen met je directe IT&DI collega’s, key users en leveranciers. Kortom, word jij onze nieuwe collega?

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, goed kunt samenwerken, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Naast een afgeronde IT-opleiding op hbo-niveau, beschik je over minimaal een paar jaar werkervaring met applicatiebeheer. Verder ben je bekend met het reilen en zeilen op een IT-afdeling.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Simone Cammel, informatieanalist

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Sanne van der Waals, hoofd Applicatiediensten

S.H.van_der_Waals@lumc.nl

Solliciteren