Hoofd Medisch Secretariaat Pathologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Je bent eindverantwoordelijk voor het patiëntenzorgsecretariaat van de afdeling Pathologie waar jij ervoor zorgt dat onze dagelijkse secretariële en administratieve zaken soepel verlopen. Ben jij dat hoofd van ons medisch secretariaat waar wij naar op zoek zijn?  

In het kort

• Je geeft leiding aan ons patiëntenzorgsecretariaat dat bestaat uit vooralsnog vier collega’s
• Je coördineert de werkzaamheden
• Je bent eindverantwoordelijk voor alle uitvoerende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als hoofd  medisch secretariaat geef jij dagelijkse leiding aan ons patiëntenzorgsecretariaat  dat bestaat uit vooralsnog vier collega’s. Hier ben jij eindverantwoordelijk voor alle uitvoerende secretariële en administratieve werkzaamheden.. Daarnaast bereid je patiëntenbesprekingen voor en bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening naar de verschillende specialisten, artsen, arts-assistenten, analisten binnen en buiten het LUMC. Het coördineren van materiaal dat uitgeleend is voor wetenschappelijk onderzoek en het beheren van onze archiefruimten, kantoorapparatuur en voorraden valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je initieert en coördineert de onderlinge werkbesprekingen die meestal maandelijks plaatsvinden Tevens verwerk je (veelal via spraakherkenning) de histologische macro- en microscopieverslagen alsmede die van obducties, revisies  en consulten. Je draagt tevens  zorg voor het correct retourneren van extern histologisch materiaal dat is gebruikt voor revisies dan wel consulten. Dit is slechts een greep uit jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden en jij zorgt ervoor dat onze dagelijkse organisatorische zaken soepel verlopen. Kortom, je bent onmisbaar voor onze afdeling.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een ervaren en proactieve collega met een relevante secretariële mbo- of hbo-opleiding en die al enige jaren werkervaring heeft met het coördineren, begeleiden of leidinggeven. Jij weet je collega’s te motiveren en met elkaar te verbinden. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring in de pathologie en met medische terminologie. Je bent communicatief sterk, stressbestendig en je weet van aanpakken: daar waar nodig breng je innovatieve ideeën naar voren met als doel de efficiëntie, duidelijkheid en kwaliteit van onze werkzaamheden te vergroten. Je vraagt goed door en overziet de consequenties van je genomen acties en handelt hiernaar. Je bent discreet, collegiaal, representatief en flexibel. Ook bij een hogere werkdruk blijf je accuraat werken. Uiteraard heb je kennis van Microsoft Office (Outlook, Word, en in wat mindere mate van Excel) en beschik je over een goede typevaardigheid. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en is dit echt een functie voor jou? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Ons huidig hoofd van ons medisch secretariaat gaat per mei 2020 met pensioen. Wij zijn op zoek naar een opvolger die tot haar vertrek wordt ingewerkt in de functie van hoofd medisch secretariaat. In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van een jaar, met eventueel mogelijkheid tot verlenging.  

Je kunt ook contact opnemen met Edith Hogenbirk, manager laboratorium, afdeling Pathologie, telefoon: 071 526 65 93.

Denise Ong

‘Ik zit hier helemaal op m’n plek’

Je werkplek

Op de afdeling Pathologie van het LUMC werken we aan diagnostisch onderzoek van cel- en weefselmateriaal van patiënten. De afdeling bestaat uit de units histologie, cytologie, immuunhistochemie, moleculaire diagnostiek en Consult Service. Bij Pathologie vinden we prettige collegiale samenwerking belangrijk. Als hoofd medisch secretariaat geef je leiding aan vooralsnog vier secretaresses en werk je nauw samen met onze pathologen,  arts-assistenten, analisten en de collega’s van de Consult Service (CS).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Ted Lindeman, hoofd medisch secretariaat, afdeling Pathologie
071 526 66 09

Solliciteren