Functioneel Beheerder

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Digitale ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Ook in de zorg spelen deze ontwikkelingen een steeds grotere rol. Zowel onze zorgverleners als wij hebben volop ideeën over hoe we ons elektronisch patiëntendossier (EPD) nog beter kunnen inzetten. Daarnaast hebben we een belangrijke rol in het dagelijks beschikbaar stellen, optimaliseren en functioneren van ons EPD. En hier hebben we jou bij nodig! Dus, wil je jezelf volop ontwikkelen en spreekt een dynamische en innovatieve omgeving jou aan? Kom dan ons team versterken!

In het kort

• Je bent proactief, enthousiast en leergierig
• Je weet informatiebehoeften goed in kaart te brengen en te vertalen naar specificaties
• Je voelt je thuis in een werkomgeving die volop in beweging is

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder maak je deel uit van het agileteam Registratie Kliniek. Je gaat aan de slag met zowel eenvoudige als complexe vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van vragen in een formulier tot het maken van grote onderdelen in het EPD. Ook beantwoord je gebruikersvragen, ben je in staat om verbanden tussen meldingen te zien en doe je verbetervoorstellen. Behalve dat je van inhoudelijke uitdagingen houdt, vind je het belangrijk om persoonlijk contact met gebruikers en collega’s te hebben en stimuleer je hun zelfredzaamheid. Je kunt de wensen en eisen van de business analyseren en verwoorden in specificaties. Ook ben je in staat om functionaliteiten in te richten en deze te testen en te implementeren. In het gehele traject zorg je ervoor dat zorgprocessen en de applicatie op elkaar aansluiten en daarnaast participeer je in projecten en gebruikersgroepen. Eens in het halfjaar draai je een week een telefonische bereikbaarheidsdienst.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, ondernemende collega met hbo- of wo- werk- en denkniveau en affiniteit met zowel zorgprocessen als IT-omgevingen. Je hebt doorzettingsvermogen, analytisch inzicht en je bent leergierig. Verder kan je goed omgaan met werkdruk en spreekt een dynamische werkomgeving je aan. Ervaring met het HiX is een pre. Werken in teamverband en het samenwerken met collega’s van andere disciplines zijn voor jou geen enkel probleem en je bent gedreven om betere zorg aan de patiënt te kunnen bieden.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Maarten van Duijvenvoorde

‘Discipline is noodzakelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen’

Je werkplek

Het LUMC is een ambitieuze organisatie die volop investeert in de verdere ontwikkeling van zorg en technologie zoals mobile apps en eHealth-initiatieven. De afdeling IT Ontwikkeling Zorg, waar je komt te werken, heeft hierin een belangrijke rol. Deze afdeling is onderdeel van de afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI). We zijn overgegaan naar een agile manier van werken. We gebruiken hiervoor in eerste instantie het scrum-framewerk. Zo hebben we teams gevormd met elk een product owner en een scrummaster. De sfeer is informeel waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. De afdeling is volop in ontwikkeling en heeft een hoog ambitieniveau. We stellen de participatie van onze medewerkers hierin op prijs. Binnen de afdeling vinden we ontspanning ook belangrijk; we organiseren regelmatig sociale activiteiten zoals een pubquiz.

Carrière in het LUMC

Op termijn kun je doorgroeien naar schaal 10. In dat geval bedraagt het salaris maximaal € 4.361, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Starters beginnen in schaal 8 waarbij het salaris maximaal € 3.508,- bedraagt. Of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ashna Ganpatsingh, teamcoördinator Functioneel Beheer Zorg
071 529 65 84

Solliciteren