Functioneel Specialisten HiX / PACS

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij zorgen voor optimale integratie van nieuwe toepassingen binnen de zorgprocessen? Dat kan! De afdelingen Radiologie en IT&DI (Informatie Technologie & Digitale Innovatie) zoeken samen meerdere functioneel specialisten. Dus, wil je jezelf volop ontwikkelen en spreekt een dynamische en innovatieve omgeving jou aan? Kom dan ons team versterken!

In het kort

• Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze zorg
• Je werkt mee aan het realiseren van onze grote ambities om zorgprocessen te vernieuwen en te verbeteren
• Je speciale aandacht gaat uit naar zorgprocessen rondom medische beeldvorming
• Je werkplek is zowel op de afdeling Radiologie als de afdeling IT&DI
• Je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen 

Wat ga je doen?

Als functioneel specialist HiX / PACS maak je deel uit van een groter (agile) team. Je gaat aan de slag met zowel eenvoudige als complexe vraagstukken. Het team is verantwoordelijk voor regulier functioneel beheer van HiX en PACS, werkt voortdurend aan het optimaliseren hiervan, en ondersteunt en beantwoordt vragen van gebruikers. Je bent in staat om verbanden tussen meldingen te zien en je doet verbetervoorstellen. Je kunt de wensen en eisen van de business analyseren en verwoorden in specificaties. Daarnaast werk je mee aan het maken van grote onderdelen in het HiX, ben je in staat om functionaliteiten in te richten en deze te testen en implementeren. Je zorgt voor het koppelen van bijvoorbeeld nieuwe beeldverwerkingssoftwaresystemen of Artificial Intelligence(AI)-applicaties aan HiX en PACS, en zorgt samen met onze zorgverleners voor een perfecte integratie hiervan binnen de zorgprocessen. Verder starten we binnenkort met Enterprise Image Management, waarbij alle systemen voor medische beeldvorming worden geïntegreerd. Ook nemen we volgende stappen om EPD en PACS systemen van ziekenhuizen in de regio met elkaar te verbinden. Om deze grote projecten en ambities te realiseren participeer je in projecten en gebruikersgroepen. Je draait mee in telefonische bereikbaarheidsdienst van zowel de afdeling Radiologie als IT&DI.

Wat vragen wij?

Je bent een proactieve, ondernemende collega die beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met zowel complexe zorgprocessen als innovatieve IT-omgevingen. Daarnaast heb je analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld. Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Je streeft altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met collega’s en maakt daarom graag persoonlijk contact.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden. 

Je kunt ook contact opnemen met Lieke Hoek, manager IT Vernieuwing & Ontwikkeling, telefoon: 06 29168692.

Meer informatie over de afdeling lees je hier.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

Je werkt afwisselend op de afdeling Radiologie en op de afdeling IT&DI. Je vormt zodoende de brug tussen beide afdelingen. De ene afdeling werkt al agile, de andere afdeling gaat daar mee starten. Beide afdelingen zijn volop in ontwikkeling en hebben een gezamenlijk hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel, waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. Het dynamische specialisme Radiologie zal in de komende jaren spectaculaire ontwikkelingen doormaken, met belangrijke veranderingen in de werkwijzen en snelle introductie van ICT- en AI-systemen. De afdeling Radiologie omvat zowel de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn volledig geïntegreerd binnen de afdeling. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Research is een belangrijke focus, onder andere op het gebied van MRI-technieken, molecular imaging en beeldanalyse. Op de afdeling worden radiologen, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici en laboranten opgeleid en werkt men actief aan de opleiding van studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Technische Geneeskunde. De afdeling IT&DI realiseert de link tussen de IT en de zorg, staat in het hart van de organisatie en maakt het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop.  De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Beide afdelingen werken nauw samen. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.  

Contact: Mark Kruit, radioloog, hoofd ICT radiologie
071 526 14 67

Solliciteren