Financieel Adviseur Trombosedienst

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Weet jij als geen ander hoe je het managementteam van de Trombosedienst van financieel advies kan voorzien? Denk jij daarbij zowel op operationeel als uitvoerend niveau? Dan ben jij misschien wel de financieel adviseur die wij zoeken!

In het kort

• Een functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
• Het opstellen van begrotingen en rapportages
• Het onderhouden van kwaliteitssystemen
• Zowel een adviserende als een uitvoerende rol 

Wat ga je doen?

Als financieel adviseur ben je financiële waakhond van de Trombosedienst. Je vraagt je bij alles af of dit de meest efficiënte manier is en je denkt in oplossingen en kansen. Met jouw expertise op het gebied van financiën ben jij het aanspreekpunt voor de algehele uitvoering van het door het management vastgestelde financiële beleid. Op de lange termijn ben je onder meer bezig met het opstellen van de begroting en het adviseren van het managementteam. Tegelijkertijd heb je een uitvoerende rol waarbij je zelfstandig onder meer (tussentijdse) rapportages oplevert, zorgoffertes opstelt en de boekhouding op orde houdt. Daarbij heb je vanuit jouw vakgebied ook aandacht voor het onderhoud van onze kwaliteitssystemen en ben je niet bang om stevig te onderhandelen. Je gaat zelfstandig te werk binnen ons team, maar tegelijkertijd werk je veel samen met verschillende collega’s en afdelingen. Kortom: ben jij een hands-on adviseur die klaar is voor een afwisselende functie waarbij je vanuit jouw vakgebied een directe bijdrage aan de trombosedienst levert? Dan is nu jouw kans om deze uitdaging aan te gaan!

Wat vragen wij?

Je bent een financieel adviseur met hbo- werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van bedrijfseconomie / -administratie of een soortgelijke studie. Je werkt resultaatgericht, weet de juiste prioriteiten te stellen en draagt verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden. Je bewaakt de doelstellingen van de afdeling en kijkt met een analytische helikopterview naar het proces. Daarbij ben je proactief, oplossingsgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Onze voorkeur gaat uit naar adviseur met een werkweek van maandag tot en met donderdag  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken is gesitueerd is het monumentale Poortgebouw, recht tegenover het LUMC. De gedrevenheid om de patiënt centraal te stellen en de betrokkenheid voor de zorg is wat ons drijft. Wij zijn een informeel team, bestaande uit circa 55 medewerkers. Onze kernwaarden zijn oplossingsgericht, vindingrijk, daadkrachtig, persoonlijk en vakkundig. We zoeken een enthousiaste en flexibele collega om ons team te versterken!

Carrière in het LUMC

De rol van financieel adviseur bij de Trombosedienst is voor een starter een uitdagende functie om het vak tot in de puntjes te leren. Voor een ervaren medewerker is dit de uitgelezen kans om in een kleine organisatie het verschil te maken en het bestaande proces te verbeteren. Binnen de Trombosedienst is dit in eerste instantie een functie voor drie jaar, daarna heb je de kans om door te groeien (in een andere rol) binnen het LUMC. Wij faciliteren je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: de heer Marco Nagtegaal, interim financieel adviseur, Stichting Trombosedienst
071 526 47 97

Solliciteren