Fellow Musculoskeletale Radiologie

Medisch & klinisch

Je functie

Op de afdeling Radiologie zijn we per 1 april 2022 op zoek naar een fellow musculoskeletale radiologie. Heb jij een differentiatie in deze richting, en ben je geïnteresseerd in onderzoek en onderwijs? Dan zoeken we jou!

In het kort

• Het fellowship is een samenwerking met het HAGA ziekenhuis
• Je besteedt 50% van je tijd in het HAGA (Den Haag) en 50% bij het LUMC (Leiden)
• Je bent betrokken bij de opleiding van assistenten en differentianten musculoskeletale radiologie
• Je verricht klinische werkzaamheden in een team van gespecialiseerde radiologen
 

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste radioloog met differentiatie musculoskeletale (MSK) radiologie. Het fellowship is een samenwerking met het HAGA ziekenhuis te Den Haag. Je bent voor 50% werkzaam in beide ziekenhuizen. Je klinische werkzaamheden verricht je in een team van gespecialiseerde radiologen, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle modaliteiten. In het LUMC ligt de focus op bot en weke delen tumoren; de Commissie voor Beentumoren komt eenmaal per maand plenair bijeen en wekelijks in een klein comité, daarnaast zijn reumatologie en gespecialiseerde orthopedie speerpunten. Het Centrum voor Botkwaliteit van de afdeling Endocrinologie biedt complete zorg van analyse tot behandeling en follow-up van verschillende botaandoeningen. Wij geven regelmatig expert opinions binnen Nederland. In het HAGA is een ruim aanbod van de algemene radiologische musculoskeletale praktijk en participeer jij in het nieuwe orthopedisch centrum in Zoetermeer. Jij maakt deel uit van de medische staf van de afdelingen Radiologie en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van deze afdelingen. Daarnaast ben je betrokken bij de opleiding van assistenten en differentianten MSK radiologie.

Wat vragen wij?

Je bent een radioloog met een afgeronde differentiatie Musculoskeletale Radiologie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in teamverband werken. Daarnaast heb je interesse in onderzoek en onderwijs.

Meer informatie

In het LUMC worden geen diensten verricht. Dit geldt wel voor het HAGA, waarvoor een extra vergoeding is.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw dr. M. Reijnierse, musculoskeletaal radioloog, afdeling Radiologie LUMC,  telefoon: 071 526 20 52 of mevrouw drs. W. Huijgen, radioloog in het HAGA ziekenhuis, Den Haag, telefoon: 070 210 50 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Radiologie herbergt de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn volledig geïntegreerd binnen de afdeling. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Research is een belangrijke focus, onder andere op het gebied van MRI-technieken, molecular imaging en beeldanalyse. Op de afdeling worden radiologen, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici en laboranten opgeleid en werkt men actief aan de opleiding van studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Technische Geneeskunde.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: dr. M Reijnierse, musculoskeletaal radioloog, afdeling Radiologie LUMC
071 526 20 52

Solliciteren