Fellow Oncologische Orthopedie

Medisch & klinisch

Je functie

Heb je interesse in zowel de klinische als wetenschappelijke aspecten van de oncologische orthopedie en ben je al werkzaam als orthopedisch chirurg? Dan is het tweejarige fellowship Oncologische orthopedie wellicht iets voor jou.

In het kort

• Je participeert in de multidisciplinaire diagnostiek en behandeling van bot- en wekedelentumoren
• Je werkt nauw samen in een de multidisciplinair team met onder meer ook oncologen, oncologisch chirurgen, pathologen en radiotherapeuten
• Het gaat om een contract van 2 jaar 

Wat ga je doen?

Als fellow oncologische orthopedie  participeer je  in de multidisciplinaire diagnostiek en behandeling van bot- en wekedelentumoren. Je werkt samen met orthopedisch chirurgen, oncologisch chirurgen, radiotherapeuten en de verschillende ondersteunende specialismen (radiologie en pathologie). Daarnaast participeer je in complexe gewrichtsreconstructies en heb je de ambitie om de lopende wetenschappelijke onderzoekslijnen binnen de orthopedische oncologie te ondersteunen.

Wat vragen wij?

Je bent orthopedisch chirurg met interesse in zowel de klinische als wetenschappelijke aspecten van de oncologische orthopedie . Je hebt daarnaast een bewezen affiniteit met academisch onderzoek en de ambitie het lopende wetenschappelijke onderzoek op het gebied van orthopedische oncologie te ondersteunen en bij voorkeur ben je gepromoveerd of rond je dit binnenkort af.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Onze afdeling Orthopedie heeft drie aandachtsgebieden met landelijke referenties: oncologische orthopedie ,  complexe implantaatchirurgie (inclusief infecties van implantaten) en perifeer zenuwletsel. Daarnaast zijn er een aantal topklinische  zorgtaken, zoals kinderorthopedie, traumatologie (incl wervelkolomfracturen). Wij zijn een interdisciplinaire medische- en onderzoeksafdeling en richten ons op diagnostiek, behandeling en het wetenschappelijk onderzoek van aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Artsen, paramedici, bewegingswetenschappers en biomechanische ingenieurs houden zich hier bezig met onderzoek gericht op de optimalisatie van de uitkomsten van orthopedische interventies.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: prof. dr. Rob GHH Nelissen, hoogleraar en afdelingshoofd Orthopaedie,
071 526 36 06

Solliciteren