Fellow Neuroradiologie

Medisch & klinisch

De functie

De afdeling Radiologie van het LUMC heeft samen met het HagaZiekenhuis en het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) in Den Haag een vacature voor een fellowship neuroradiologie / hoofd-hals-radiologie voor de duur van één jaar.

In het kort

• U bent radioloog of assistent
• U heeft (bijna) de opleiding afgerond met differentiatie neuroradiologie / hoofd-hals-radiologie
• U werkt afwisselend in het HMC, HagaZiekenhuis en het LUMC
• U neemt kennis van meerdere disciplines binnen radiologie 

Wat zijn de werkzaamheden?

Het gecombineerde fellowship biedt u de mogelijkheid veel ervaring op te doen binnen radiologische deelgebieden, zowel binnen de academische, topreferente als topklinische patiëntenzorg. Specifieke expertise vanuit de drie ziekenhuizen biedt optimale gelegenheid voor een brede opleiding tot neuro- / hoofd-hals-radioloog.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste radioloog of assistent met een (bijna) afgeronde opleiding met differentiatie neuroradiologie / hoofd-hals-radiologie. U kunt goed samenwerken met verschillende disciplines en specialisten en wilt met uw kennis en kunde een bijdrage leveren aan zorginnovaties en -verbeteringen.

Meer informatie

U werkt in een tijdelijk dienstverband van tenminste 36 uur per week. Het betreft een aanstelling voor één jaar. U werkt afwisselend gelijke delen in elk ziekenhuis. Daarbij levert u ook een bijdrage aan avond-, nacht- of weekenddiensten. Aanstelling vindt plaats bij een van de drie ziekenhuizen met detachering naar de andere ziekenhuizen.
U heeft een à twee gezamenlijke gesprekken met een team van fellowship-opleiders. Er zullen referenties worden opgevraagd.
Meer informatie kunt u ook opvragen bij de heer dr. M.C. Kruit, telefoon 071 526 14 67, e-mail m.c.kruit@lumc.nl (fellowship-opleider LUMC), de heer dr. G.J. Lycklama à Nijeholt, telefoon 06 51 08 10 83, e-mail g.lycklama.a.nijeholt@haaglandenmc.nl (fellowship-opleider HMC) of de heer dr. S. Hammer, telefoon 070 210 50 30, e-mail s.hammer@hagaziekenhuis.nl (fellowship-opleider HagaZiekenhuis).

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

De werkplek

De afdeling Radiologie van het LUMC herbergt de volledig geïntegreerde klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Daarnaast herbergt de afdeling grote wetenschappelijke groepen op het gebied van MRI-technieken, ‘molecular imaging’ en beeldanalyse. De sectie Neuroradiologie omvat vijf neuroradiologen en twee neurointerventieradiologen, en dekt de volledige neuro- en hoofd-halsradiologie. De afdeling Radiologie van het HMC biedt een breed palet aan algemene neuroradiologische pathologie, met een extra focus op neuro-oncologie, hoofd-halsradiologie, en acute neurovasculaire aandoeningen. De afdeling Radiologie van het HagaZiekenhuis omvat een breed scala aan algemene (vasculaire) neuroradiologische pathologie, met een extra focus op kinderneuro- en hoofdhalsradiologie, vertigo, complexe spine- en geheugenstoornissen. Op de geïntegreerde afdeling bestaat de mogelijkheid ook kennis te nemen van nucleaire technieken, waaronder amyloïd PET CT.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert u bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: de heer dr. M.C. Kruit, sectiehoofd Neuroradiologie, afdeling Radiologie
071 526 12 67

Solliciteren