Fellow Benigne Gynaecologie

Medisch & klinisch

Je functie

Een van onze stafleden gaat zijn grenzen verleggen en hiermee is er verschuiving van een aantal taken gekomen waardoor er ruimte vrijkomt voor een nieuwe collega: een fellow Benigne Gynaecologie met affiniteit voor minimaal invasieve chirurgie. Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Startdatum van deze fellowship is januari 2021
• Je verzorgt chirurgisch/laparoscopische achterwachten en voorwachtdiensten
• Ook richt je je op de regionale samenwerking en bouw je ons netwerk uit
• Na je fellowship heb je kans op een vaste stafplek in ons team 

Wat ga je doen?

Deze functie behelst een fellowship bij de Benigne Gynaecologie, binnen de sectie Gynaecologie. Als fellow verzorg je chirurgisch/laparoscopische achterwachten en voorwachtdiensten (inclusief derdelijns verloskunde). De sectie Gynaecologie verzorgt een regiofunctie voor overleg en behandeling van complexe gynaecologische casuïstiek. Dit betekent dat je als fellow een actieve rol inneemt in het verder uitbouwen van onze regionale samenwerking en netwerk. Je zult je welkom voelen in een sterk team, waarin de algemene gynaecologie vanuit innoveren en academisch denken wordt uitgedragen. Er is volop mogelijkheid tot het ontplooien en ontwikkelen van aspiraties op het vlak van skills, onderwijs en participatie in onderzoekslijnen. Het programma van het fellowship wordt op basis van verkregen en te verkrijgen competenties individueel ingevuld.

Wat vragen wij?

Gezien de speerpunten van de afdeling strekt aantoonbare interesse in en affiniteit met complexe laparoscopie, robotchirurgie en technologische innovatie tot aanbeveling. Onze afdeling zet sterk in op het doorontwikkelen van het gynaecologische regionale netwerk, hierbij zijn goed ontwikkelde communicatieve en samenwerkingsvaardigheden relevant.  Het LUMC is een centrum voor operatieve multidisciplinaire behandeling, derhalve wordt een teamplayers mentaliteit verwacht. Uiteraard ben je een enthousiaste uitdrager van de academische gynaecologie en in bezit van de BKO of je bent bereid een traject op te starten: er wordt namelijk van je verwacht te participeren in de opleiding van studenten Geneeskunde, Klinische Technologie en AIOS Gynaecologie en Verloskunde.

Meer informatie

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van het fellowship (twee jaar) met intentie en mogelijkheid tot aansluitend het vervullen van een stafplek in ons team. 

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met dr. Dries Twijnstra, telefoon 071 5262871, e-mail a.r.h.twijnstra@lumc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Obstetrie & Gynaecologie heeft drie secties; Verloskunde, Gynaecologie en Oncologie. De sectie Gynaecologie kent drie subthema’s: Benigne gynaecologie, Voortplantingsgeneeskunde en Psychosomatiek & Seksuologie. De Benigne Gynaecologie is ingebed in de Medical Delta en richt zich op innovatieve technieken en kwaliteit/veiligheid. Dit speerpunt wordt in nauwe samenhang met de Leidse regio vormgegeven. Binnen het LUMC zijn de samenwerkingspartners de innovatieve heelkundige specialismen en Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG).  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: prof. dr. Jan van Lith, hoogleraar/afdelingshoofd Gyneacologie
071 526 2896
J.M.M.van_Lith@lumc.nl

Solliciteren