Farmaceutisch Productiemedewerker Bereidingen

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Heb jij ervaring als productiemedewerker in de zorg en kun je goed werken volgens belangrijke protocollen, voorschriften en richtlijnen bij de bereiding van geneesmiddelen? Dan ben jij misschien wel de farmaceutisch productiemedewerker die wij zoeken!

In het kort

• Je houdt van het werken met geautoriseerde protocollen
• Onder meer het verpakken en coderen van bereide geneesmiddelen valt binnen jouw takenpakket
• Ook bereid je zelf voorraadbereidingen voor de kliniek en externe afnemers
• Verder ben je onderdeel van het VTGM team van de bereidingen

Wat ga je doen?

Als farmaceutisch productiemedewerker bereidingen heb je verschillende verantwoordelijkheden: zo bereid je voorraadbereidingen voor volgens geautoriseerde protocollen en houd je je bezig met het verpakken, etiketteren en coderen van bereide geneesmiddelen. Dit doe je volgens de daarvoor geldende procedures en werkvoorschriften, evenals het werken in en met bereidingsfaciliteiten. Als je tegen knelpunten aanloopt op het werk, herken je die op tijd en doe je er alles aan deze te verhelpen. Tot slot kan ook het inwerken van collega’s onder jouw verantwoordelijkheden vallen.  

Wat vragen wij?

Je hebt de opleiding tot farmaceutisch productiemedewerker afgerond en hebt scholing gehad op het gebied van Goede Manier van Produceren (GMP) Of bent bereidt deze te volgen. Je bent in staat om onder toezicht geneesmiddelen gereed te maken voor toediening (VTGM). Tot slot het een pre wanneer je ervaring hebt met het bedienen van bereidingsapparatuur. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan vandaag nog.

Meer informatie

 Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Dirk Jan van Leeuwen

Dirk-Jan van Leeuwen

'Ik maak er een sport van om mijn bereidingen tot een goed eindresultaat te brengen'

Je werkplek

Je komt te werken op de sectie Bereidingen, onderdeel van de afdeling Klinische Farmacie & Toxicologie. Bereidingen is een ambitieuze afdeling die beschikt over zowel de GMPz-erkenning (Goede Manier van Produceren voor ziekenhuizen) voor de algemene bereidingen, als de GMP-vergunning voor de productie van geneesmiddelen voor klinisch geneesmiddelonderzoek. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en apparatuur. De afdeling levert een directe bijdrage aan de patiëntenzorg van het ziekenhuis.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Milou van Agtmaal, hoofdassistent Bereidingen, KFT
071 529 99 79

Solliciteren