Facilitair/Logistiek medewerker OK-Centrum

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Jaarlijks voeren wij duizenden operaties uit in het OK-centrum van het LUMC. Om ons werk goed uit te kunnen voeren is facilitaire en logistieke ondersteuning onmisbaar. Durf jij het aan om (mede)verantwoordelijk te worden voor een optimale facilitaire en logistieke ondersteuning?

In het kort

• Onze OK wordt jouw werkterrein
• Je werkt op oproepbasis
• En je voert allerlei facilitaire werkzaamheden binnen het OK-centrum uit

Wat ga je doen?

Als medewerker OK-Facilitair/Logistiek (oproep) werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening op het OK-centrum van het LUMC. De werkzaamheden betreffen onder andere het scannen van de te bestellen artikelen, het afleveren en inruimen van de geleverde artikelen en het klaarzetten van producten voor operaties. Ook word je ingezet voor andere facilitaire werkzaamheden, zoals de reiniging van medische apparatuur en het aanbieden van catering en het klaarleggen van OK-bedrijfskleding.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3) en als je kennis en/of ervaring hebt met logistieke en facilitaire activiteiten is een pre. Je hebt een dienstverlenende houding en bent klantvriendelijk ingesteld. Daarbij heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Om het proces feilloos te laten verlopen, kun je bovendien goed in een team kunnen werken. Omdat je werkt met patiënten en privacygevoelige informatie, is integriteit onmisbaar.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. 

Wij zijn op zoek naar twee medewerkers. 

Je krijgt een arbeidsovereenkomst op oproepbasis, voor de duur van één jaar met de mogelijkheid op verlenging. De werkzaamheden zijn verdeeld over verschillende diensten en worden op werkdagen tussen 06:30 en 22:30 uur uitgevoerd. Ook in het weekend kunnen wij incidenteel een beroep op je doen. Van te voren hoor je van ons welke dienst je draait. Het is wel belangrijk dat je een ruime beschikbaarheid hebt: de kans is namelijk groot dat je meerdere dagen per week/achter elkaar wordt ingepland. 

Solliciteren? Maak een fotopresentatie waaruit blijkt dat deze dienstverlenende functie op het OK-Centrum bij jou past. Je bepaalt zelf hoe je dit aan ons presenteert. Je kunt bijvoorbeeld in een Word document of PowerPoint selfies/foto’s plakken met daarbij tekst waarom je voor deze foto’s hebt gekozen en welke kwaliteiten je ermee laat zien. Naast je presentatie ontvangen wij graag ook je cv.

Frans en Marjolijn 

Marjolijn Folles en Frans Hogervorst

'Wij vullen elkaar aan. Waar mijn werk ophoudt, pakt Frans het op'

Je werkplek

Je maakt als medewerker OK-Facilitair/Logistiek deel uit van het OK-Centrum van het LUMC en je werkt nauw samen met medisch en verplegend personeel. Ook overleg je regelmatig met andere ondersteunende afdelingen zoals de Centrale Sterilisatie Dienst en afdelingen binnen het Facilitair Bedrijf.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Floris Bakhuis, teamleider OK, OK-Facilitair
071 529 69 30

Solliciteren