Ergotherapeut

Medisch & klinisch

Je functie

Wil jij als ergotherapeut ervaring opdoen in het ziekenhuis? Dan is dit jouw kans!

In het kort

• Je werkt op de afdeling Reumatologie Ambulante Zorg (RAZ)
• Hier werk je met patiënten die een chronische reumatische aandoening hebben
• Aangezien je komt te werken in een academisch ziekenhuis is hun aandoening vaak ook gecompliceerd
• Je werkt samen in een multidisciplinair team voor een optimale patiëntenzorg 

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut verleen je zorg aan patiënten die een chronische en vaak gecompliceerde reumatische aandoening hebben. Je stelt een behandelplan op en voert dit plan ook daadwerkelijk uit. Je onderzoekt, behandelt en adviseert de patiënt en naasten. Als ergotherapeut maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam dat bestaat uit artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en maatschappelijk werkers. Met elkaar stellen jullie een individueel zorgplan op, waar jouw behandelplan een belangrijk onderdeel van is.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een ervaren ergotherapeut met een afgeronde hbo-opleiding Ergotherapie. Je bent een initiatiefrijke en flexibele collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed. Je zet je actief in om de ergotherapeutische zorg samen met je collega verder te verbeteren. Het spreekt voor zich dat de patiënt bij jou altijd centraal staat. Tevens ben je geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedische Beroepen, heb je affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en ben je bereid hierin te participeren.

Meer informatie

De startdatum van deze functie is 15 april 2019.
Je werkt in een dienstverband van 12 uur per week.  Je werkdagen zijn maandag de hele dag en donderdagmiddag. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 11 maart.
Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je ook contact opnemen met Stella Groenendal, ergotherapeut, Reumatologie, telefoon 071 529 99 93. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Reumatologie Ambulante Zorg (RAZ), een specialisme dat volop in ontwikkeling is. Op de afdeling RAZ wordt multidisciplinaire teamzorg geboden aan patiënten die (toenemende) beperkingen ervaren in het dagelijks functioneren als gevolg van een reumatische aandoening.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Willeke Balkenende - Reumatologie

Contact: Willeke Balkenende, verpleegkundig manager, Reumatologie
071 529 86 88

Solliciteren