Elektrotechnisch Beheerder Technische Installaties (Projectmedewerker)

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Zoek jij een baan waarbij werk en privé in balans is en je zelf de mogelijkheid krijgt om je werkweek van 36 uur in te delen? En zoek je dan ook nog een baan waarbij alle technische facetten binnen de elektrotechniek zich aandienen? Dan is de functie van elektrotechnisch beheerder technische installaties bij het LUMC wat voor jou!

In het kort

• Je komt te werken op de afdeling Gebouw- en Installatiebeheer
• Hier werk je nauw samen met de projectleider elektrotechniek
• Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van elektrotechnische installaties
• Jullie zorgen ervoor dat deze installaties optimaal functioneren
• En jullie werk is binnen het LUMC ontzettend belangrijk  
 

Wat ga je doen?

Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en in totaal circa 8.500 medewerkers. En jij bent hier, als elektrotechnisch beheerder, (mede)verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties. Voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen het ziekenhuis is het van belang dat deze installaties uitstekend functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de voorziening van de noodstroom die te allen tijde beschikbaar moet zijn om de beademingsmachines van stroom te voorzien. Het onderhoud en beheer doe je natuurlijk niet alleen; je werkt nauw samen met de toegewezen projectleider binnen de afdeling Gebouw- en Installatiebeheer. Het LUMC is een sturende organisatie. Dit betekent dat jij firma’s begeleidt die het werk op contractuele en projectmatige basis uitvoeren. Je houdt hier toezicht op en zorgt voor de administratieve afhandeling. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega met minimaal een mbo-diploma op het gebied van elektrotechniek maar met aantoonbare kennis en relevante ervaring richting hbo niveau.  Kennis van elektrotechnische distributie systemen laag- en midden spanning, i.c.m. noodstroom- en no-breakinstallaties, voor grotere gebouwen en daarbij behorende keuringen en inspecties is een must. Je hebt dan ook meerdere jaren ervaring in het ontwerp, beheer en onderhoud van deze elektrotechnische installaties. Ervaring met overige gebouw gebonden (ziekenhuis) installaties zoals parkeer-, bliksembeveiliging, sleutelbeheer-, lift- toegang, koel- en vriesinstallaties is een pre. Aangezien je in de meeste situaties externe bedrijven of leveranciers aanstuurt en projecten ter plekke begeleidt, is het belangrijk dat je ervaring hebt met het geven van leiding en projectmanagement. Tijdens jouw werk hanteer jij een doelmatige aanpak, waarin je een klantgerichte dienstverlening combineert met innovatie. Verder ben je zowel klant- als kwaliteitsgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

Meer informatie

Bij het LUMC heb je als projectmedewerker elektrotechniek een werkweek van gemiddeld 36 uur. Dit betekent dat je redelijk veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. In overleg met de projectleider mag jij binnen bepaalde kaders de functie naar je eigen hand zetten. Kortom, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij er balans is tussen werk en privé, maar ook genoeg uitdaging en vrijheid? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.  

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je bent elektrotechnisch beheerder technische installaties (projectmedewerker) bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. Wij, G&IB, dragen er zorg voor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeerd en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, vijf projectleiders en zestien projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Cor Cerdijn - Infra

Contact: de heer Cor Cerdijn, afdelingshoofd Gebouw & Installatie Beheer
071 526 34 11

Solliciteren