Doktersassistent polikliniek Verloskunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Door uitbreiding van onze werkzaamheden op de polikliniek Verloskunde en op de afdeling Triage zijn wij op zoek naar drie enthousiaste collega’s. Kom jij als doktersassistent ons team versterken?

In het kort

• Je bent de steun en toeverlaat van onze specialisten en verloskundigen
• Je bereidt spreekuren voor en verricht (telefonische) triage
• Ook de bijbehorende medische administratie valt binnen jouw werkzaamheden
• Daarnaast verricht je een keur aan medisch-technische werkzaamheden 

Wat ga je doen?

Als doktersassistent speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van de specialisten en verloskundigen. Je bereidt het spreekuur voor en je verricht een keur aan medisch-technische werkzaamheden. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaren bent in (telefonische) triage. Verder valt de medisch administratieve ondersteuning binnen je takenpakket, waarbij je werkt met elektronische patiëntendossiers. Deze werkzaamheden vinden zowel plaats op de polikliniek en de triageafdeling (acute zorg) van het GeboorteHuis Leiden.

Wat vragen wij?

Voor deze afwisselende functie zoeken we enthousiaste collega’s die een opleiding tot doktersassistent en bij voorkeur tot triagist (verloskunde) heeft afgerond. Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Tevens heb je ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en spreek je goed Engels. Om optimaal in deze functie te kunnen functioneren werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Verder ben je flexibel en sta je open voor vernieuwingen. Ook stressbestendigheid en accuratesse zijn onmisbare eigenschappen voor deze functie.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.
De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk doordeweeks in kantooruren plaats, maar voor triage werk je ook in de avonden en weekenden. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Iedere dag bezoeken ruim 100 zwangere vrouwen onze polikliniek Verloskunde. Zij worden begeleid door een team van 17 medewerkers, bestaande uit doktersassistenten en verpleegkundigen die zijn gespecialiseerd in foetale behandeling. De afdeling vervult zowel regionaal als landelijk een centrumfunctie. Hierdoor komen er veel verschillende patiëntencategorieën op de afdeling terecht. De afdeling is onderverdeeld in de polikliniek Verloskunde, Prenatale Diagnostiek en Foetale Geneeskunde. Daarnaast werken we nauw samen met de afdeling Triage van het GeboorteHuis Leiden en de polikliniek Gynaecologie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Esther Zijp, hoofd organisatie polikliniek Verloskunde
071 529 89 14

Solliciteren