Doktersassistent Poliklinieken Divisie 1

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Werk jij patiëntgericht en ben jij geïnteresseerd in diverse specialismen? Ben jij zorgvuldig, werk je geconcentreerd en houd je het overzicht in drukke tijden? Dan ben jij wellicht de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je bent inzetbaar op diverse poliklinieken binnen divisie 1
• Je bent het aanspreekpunt voor onze patiënten en hun naasten
• Je assisteert bij poliklinische verrichtingen
• Je biedt ondersteuning tijdens spreekuren
• Je bent verantwoordelijk voor balie-, telefoon en overige secretariële werkzaamheden

Wat ga je doen?

Divisie 1 is op zoek naar een doktersassistent die op basis van een nul-urencontract inzetbaar is op diverse poliklinieken. Als doktersassistent ondersteun je de artsen op de spreekkamers en ben je verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden. Je verwelkomt onze patiënten en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Tevens sta je onze patiënten en overige relaties telefonisch te woord.

Wat vragen wij?

Voor onze divisie zijn wij op zoek naar een collega met een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent. Je hebt ervaring in medisch assisterend werk en ondersteuning. Als doktersassistent is het van belang dat je stressbestendig bent, inzicht hebt in en overzicht houdt over logistieke processen. Verder is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden beschikt, zodat je makkelijk contact legt met onze patiënten en je collega’s.

Meer informatie

Je krijgt een nul-urenaanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €2.682,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op diverse poliklinieken binnen divisie 1 van verschillende specialismen, waaronder Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie, Urologie, Orthopedie/Traumatologie/Gipskamer, Preoperatieve zorg en Pijnbehandelcentrum, Anesthesiologie, Heelkunde en de polikliniek Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie. Als doktersassistent kom je zowel op het secretariaat als in het team verpleging te werken. Je wordt allround ingezet.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Debby van Leeuwen, teamleider, polikliniek Orthopedie, Traumachirurgie en Revalidatiegeneeskunde
071 529 69 84

Solliciteren