Docent/ Opleidingscoördinator Klinisch Perfusionisten

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Jouw missie? Het maximale uit jezelf, de opleiding en de studenten van de opleiding tot Klinisch Perfusionist halen. Hebben we het over jou? Lees dan hier de vacature van docent/opleidingscoördinator.

In het kort

• Je richt je op het ontwikkelen, plannen, coördineren en uitvoeren van onderwijs
• Ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs valt ook binnen je takenpakket
• Je neemt deel aan werkgroepen en (netwerk)bijeenkomsten

Wat ga je doen?

Als docent/opleidingscoördinator maak je deel uit van een team van opleidingscoördinatoren van de afdeling Educatie Zorgsector (EZ) en heb je een uitdagend en veelzijdig takenpakket. Zo ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, plannen, coördineren en uitvoeren van het onderwijs. De opleiding omvat drie leerjaren waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Je verzorgt onderwijs aan klinisch perfusionisten en andere beroepsgroepen (zowel vakinhoudelijk alsook vakoverstijgend), begeleiding bij afstudeerprojecten en je vervult docenttaken. Ook zorg je voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Daarnaast coach je studenten en treed je op als eerste aanspreekpunt bij problemen. Ook neem je deel aan (netwerk)bijeenkomsten, bijvoorbeeld met leidinggevenden uit zorginstellingen. Daarbij neem je deel aan werkgroepen binnen de afdeling, zoals de toets begeleidingscommissie, de kwaliteitswerkgroep of de onderwijs – en examencommissie. Je onderhoudt goede contacten met het werkveld en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld, zodat je deze kunt vertalen naar onderwijsactiviteiten. Jouw missie is om op inspirerende, stimulerende, motiverende en coachende wijze de studenten naar een hoger niveau te tillen.

Wat vragen wij?

Je bent een klinisch perfusionist met recente, aantoonbare werkervaring. Daarnaast heb je een docentenopleiding afgerond, of ben je bereid deze te volgen. Je kunt goed netwerken en bent sociaal en communicatief vaardig. Je werkt zowel goed zelfstandig als in teamverband. Tot slot kun je goed op jezelf reflecteren en wil je jezelf blijven ontwikkelen.

Meer informatie

In overleg met de teamleden zullen afspraken gemaakt worden met betrekking tot je werkdagen.
Op 6, 8 en 12 augustus  zullen we de eerste gesprekken voeren.
Voor deze functie kunnen we referenties opvragen.

Eelco van Es

‘Een vakgebied in ontwikkeling’

Je werkplek

De afdeling Educatie Zorgsector is een van de afdelingen van het directoraat Onderwijs en Opleidingen. EZ verzorgt basis-, en gespecialiseerde opleidingen voor verpleegkundigen, opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen, zoals klinisch perfusionist, operatieassistent en anesthesiemedewerker, en tal van (na)scholingen voor diverse beroepsgroepen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Brigit Zwartendijk, hoofd afdeling Educatie Zorgsector
071 526 85 35

Solliciteren